VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Sklenářství, zasklívání: -okna (okno), dveře, skleníky, zimní zahrady, skleníková atria, -izolační dvojskla-typ EURO (IZOSKLO, vakuové sklo) -střešní světlíky (VEMAPROFIL) -puzzle (pod sklo+spony). Montáž: -zrcadlové plochy -polykarbonát. Zakázková výroba-zrcadla. Broušení, řezání: -silná skla (síla 8, 10, 12 mm**) i ...

Elektromontážní práce. Hromosvody. Slaboproudé rozvody. Projekty. Revize, přihlášky.

Zabýváme se kompletní dodávkou včetně projekční a inženýrské činnosti elektroinstalací a řídících systémů pro průmyslové zařízení.

Inženýring, projekce, dodávky, montáž, servis a poradenská služba: -systémy pro úsporu energie a techniku prostředí -systémy měření a regulace v oborech energetika, tepelná technika a průmyslová automatizace -komplexní rekonstrukce výměníkových a předávacích stanic -rekonstrukce kotelen z tuhých na ušlechtilá paliva -měření a ...

Tesařství, práce : - dodávky nových střech - dřevěnné obklady stěn a stropů - rekonstrukce střech. - krovy, tesařské konstrukce. Výroba a montáž: - vázaných konstrukcí krovů.

Výroba, montáže a servis vyhrazených plynových zařízení s provozním tlakem NTL - VVTL.

Stolařství. Výroba: -nábytek.

Výroba, prodej, montáž, servis: -žaluzie, rolety a markýzy -brány -garážová vrata -ploty -mříže -ocelové konstrukce -přístřešky -schodiště, zábradlí -kované prvky.

Společnost je držitelem certifikátu jakosti ISO 9001:2001 a enviromentálního managementu 14000:2005. Stavební činnost, novostavby, rekonstrukce: -bytová, občanská, průmyslová výstavba -renovace bytových jader -dodávky staveb na klíč (stavby na klíč): -zateplování staveb, certifikát "zelená úsporám" -obchodní a prodejní prostory a ...

Výroba: -zakázkové truhlářství.

Služby: - stavební a obkladačské práce - montáž sádrokartonu - zateplování fasád.

Činnost: - písmomalířství - výroba reklamních potisků a fólií

Výroba nábytku na zakázku: - ložnice - kancelářský, dětský, koupelnový nábytek - kuchyně. Čalounictví: - renovace starého nábytku - čalounění nábytku.

Prodej, montáž, pokládka: -parketové a dřevěné podlahy -laky, tmely, lepidla BONA -plovoucí dřevěné a laminátové podlahy -korkové podlahy -koberce, PVC. Služby: -podlahářské práce -renovace stávajících podlah -vyrovnání stávajících podlah -stavební chemie SCHÖNOX -bezplatné poradenství.

Nabídka služeb: - bytové elektroinstalace - elektroinstalace v sádrokartonových systémech - průmyslové elektroinstalace - veřejné a venkovní osvětlení - elektrické vytápění objektů, - elektrická nesoučastná regulace vytápění -elektrická ochrana okapů - montáže domácích telefonů a videotelefonů - montáže, revize hromosvodů - ...

Kamenictví. Práce: - kamenické.

Činnost: - autočalounictví - kompletní čalounění interiérů vozů všech značek a roků výroby

Pokládka: - zámková dlažba, obrubníky, palisády, žulové kostky a veškeré související práce - celý Moravskoslezský kraj.

Řemeslnické práce: - zednické, štukatérské práce - štuková výzdoba. Sídlo firmy: - Suchardova 1687/1, Ostrava - Moravská Ostrava.