VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Zámečnictví, nástrojářství: - výroba zámků a kování.

Řemeslo: -elektrikář -elektromontážní práce.

Geodetická kancelář: -geodetické práce -mapovací práce -inženýrská geodézie.

Vodoinstalatérství, topenářství - vodo topo plyn.

Stolařství Ideál. Výroba: - nábytek - kancelářský - obývací pokoje - kuchyně, kuchyňské linky - ložnice, postele - interiéry pro firmy - dřevěné dveře - interiéry na míru. Řemeslnické práce: - stolařské, truhlářské. Sídlo firmy: - Raškovice 118.

Práce: - plynofikace rodinných domků - vodo, topo, plyn - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské. Dodávka, revize, montáž, oprava: - kotle - projektová dokumentace - vložkování komínů - revize elektro. Řemeslo: - svařování plynem, mědí, elektrickým obloukem. Sídlo firmy: - Nádražní 206, Valašské Meziříčí - Krásno nad ...

Malířské a natěračské práce. Výroba plastových součástí pro výrobní spotřebu. Velkoobchod, prodej: -barvy, laky, malířské a natěračské potřeby. Práce: -vysoušení všech druhů zdiva bez narušení stavební podstaty systém AQUAPOL -stříkané tapety, malby, nátěry. Montáž: -žaluzie horizontální, vertikální -venkovní rolety.

Služby: -elektromontážní práce pro energetiku -montáž sítí nízkého i vysokého napětí -montáž venkovních trafostanic.

Prodej: -hutní materiál -700 druhů skladem -černé železo -ocel -plechy do 60 mm. Kovovýroba, zakázová výroba: -kovový nábytek -schody, vrata, ploty. Výroba, montáž: -ocelové haly včetně opláštění -ocelové konstrukce.

Služby: - pokládka parketových podlah - pokládka korku - pokládka plovoucích laminátových podlah a vícevrstvých parket.

Veškeré elektroinstalační práce v bytových i nebytových prostorách Výroba a osazovaní domovních rozvodnic do 63A. Po dohodě i jiné velikosti Výchozí i pravidelné revize elektrických zařízení do 1000V a hromosvodů

Prodej, montáž, servis: - sádrokartony UNIGYP - tepelné izolace URSA, THERMOLAN - kazetové podhledy AMF, USG - zateplovací systémy - půdní vestavby, podhledy.

Služby-řemeslo: -obkladačské a zednické práce.

Zajišťujeme: - zabezpečovací systém generálního klíče pro objekty firem - montáže bezpečnostních zámků - zámečnická pohotovost otevírání bytů, aut a trezorů. Sjednocujeme vložky na stejný klíč, výměna zámků. Montujeme bezpečností dveře a zárubně.

Studie, projekty, dodávky na klíč, realizace, montáž, uvedení do provozu, zaškolení, servis: -měřící a regulační technika tepelných zdrojů -racionalizace spotřeby tepelné energie -výstavba kotelny, předávací a výměníkové stanice, klimatizační jednotky.

Služby, práce: -vodo, topo, plyn -veškeré poradenské, dodavatelské, projektové, revizní a montážní služby se záručním a pozáručním servisem, spojené s profesionálním a seriozním přístupem ke každému zákazníkovi -přešný rozpočet k projektové dokumentaci -nabízíme kvalitní materiál a výrobky s ohledem na jejich pozdější bezporuchový a hospodárný ...

Práce: -zabýváme se kompletní realizací střech -zhotovíme střechu z kvalitních materiálů za dobrou cenu -spolupracujeme jen s dodavateli kvalitních materiálů -zdarma cenová kalkulace s poradenstvím -klempířství -pokrývačství -tesařství -montáž hromosvodů s dodáním revizí.

Stavební práce: -zemní a výkopové práce -demoliční práce -opravy,výstavba ploty,zídky,brány, branky -zahradní chodníky,parkoviště -výstavba,opravy a údržba drobných zahradních staveb -výstavba zahradních doplňků (fontány, kašny atd.). Vyklízení půd*,sklepů včetně odvozu smetí. Kompletní práce pro Vaši zahradu: ...

Soustružení a obrábění dílů.

činnost: - revize přenosného nářadí a - elektrospotřebičů - elektroinstalace

Naše služby: - geodetické práce - geografické informační systémy - pozemkové úpravy.