VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Služby: -vodoinstalatérské práce, instalatér -topenářské práce -čištění odpadů -dodávka instalačního materiálu -vybavení koupelen -solární systémy -domácí vodárny, čerpadla -rekonstrukce bytových jader

Výroba nábytku - truhlářské práce

Klempířství, pokrývačství: -kompletní realizace střešních konstrukcí -klempířské, pokrývačské a tesařské práce -zhotovení krovu -položení střešní krytiny -montáže střešních oken -oplechováni.

Činnost: - realizace lícových obkladů - lícové obklady - lícové pásky.

-stavby a technologie - jakost - reference - kontakt - galerie - jádrové vrtání - půjčovna nářadí - download

Sklenářství. Sklenářské práce: - řezání a broušení skla, zrcadel - rámování - zasklívání - řezání plexiskla.

Služby-řemeslo: -podlahářství -parketové vlysy -klasické a plovoucí podlahy -broušení a renovace všech dřevěných podlah.

Zakázková výroba kvalitních dřevěných a čalouněných postelí a jiná dřevovýroba. Truhlářství, stolařství: -postele Solid -dřevěné postele -postele z masivu -kvalitní postele.

Stavba, montáž: - výškové práce - výškové stavební práce - horolezecká technika - rekonstrukce, čištění a nátěry fasád - nátěry a montáže klempířských prvků - spárování panelových domů - montáže komínů a vzduchotechniky - kácení a prořezávání stromů - montáž hromosvodu včetně revize - stavba lanových center.

Práce, služby -nátěry fasád -malířské a natěračské práce -nátěry střech a klempířských prvků -zateplování -veškeré stavební dokončovací práce.

Montáž, opravy, revize: -hromosvody.

Výroba: - truhlářské práce - nábytek - kancelářský nábytek - na zakázku - kuchyně - schody.

Provádíme: - zemní práce - truhlářství - zámečnictví.

Výstavba sportovních hřišť s umělými povrchy. Prodej sportovních povrchů v oblasti silničního stavitelství. Naše společnost zahájilavýrobu mobilní osvětlovací rampy na přírodní fotbalové trávníky. Sportovní stavby: - komplexní dodávka staveb pro sportovní a oddychové účely: - tenisové hřiště - fotbalové hřiště - hřiště pro více ...

Práce: - uměleckořemeslné zpracování kovů. Výroba z nerezové oceli. Provozovna: - Kolofíkovo nábřeží 1080/30, Opava.

Provádíme: - zednické a stavební práce.

Podlahářství - úpravy podkladu - prodej a pokládku laminátových a dřevěných plovoucích podlah - koberců - PVC - obvodových lišt a přechodových lišt.

- sklenář - sklenářské práce - sklenářství - zasklívání

Nabízíme komplexní služby v oblasti realizace staveb. Provádíme výstavbu rodinných domů na klíč, rekonstrukce budov, zateplení a fasády.

Antik nábytek. Služby: -selský stylový nábytek -prodej nábytku z masivního dřeva -výroba nábytku na zakázku -výroba replik -interiéry -stylové kuchyně -vlastní návrhy -stylové doplňky -doprava-montáž -výkup nábytku a starožitností do roku 1930.

Klempířství: - klempíř, klempířské práce

Práce: -elektroinstalační -revizní.