VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Kamenické práce: -kuchyňské linky -krby -pomníky -parapety.

Provádíme: - inženýrská činnost - rekonstrukce - novostavby na klíč - fasády a zateplení.

Služby - nákladní doprava - odvoz odpadů, sutí, kovového šrotu - zemní a výkopové práce.

Služby: -opravy a údržba komunikací -dopravní značení vodorovné, svislé -zemní práce -zajištění zimní údržby.

Autoklempířství. Služby: -lakování, klempířské a mechanické práce -zámečnické práce. Výroba: -garážová vrata -schodiště -zábradlí

Návrh, výroba, montáž, renovace: - kuchyňské linky - nábytek - schodiště - obklady stěn a podhledů.

Sádrokartony. Montáže, dodávky: - sádrokartonové a minerální podhledy - strop - příčky - půdní vestavby, interiéry - kazetové stropy - oblouky. Celkové rekonstrukce podkroví včetně uložení tepelných izolací. Odhlučnění stropů a stěn. Stavby a rekonstrukce: - koupelny. Sídlo firmy: - Šípková 1182/9, Havířov - Šumbark.

Dodávka, montáž: - topení - podlahové topení - solární topení - tepelná čidla - voda - kanalizace - rekonstrukce koupelen - plyn.

Dodávka, montáž: - topení - plyn - podlahové vytápění - voda - kanalizace.

Stavební práce. Práce: -provádění staveb - zateplování staveb - rekonstrukce - střechy - půdní vestavby Montáže: - sádrokartony - obklady - dlažby Půjčovna: - lešení - nářadí.

Práce: - štukatérské - výzdoba fasád a interiérů - sádrové omítky - restaurování fasádních prvků, říms a reliéfů.

Zemní a výkopové práce. Provádíme zemní a přípravné práce pro stavby - základy domů, komerčních prostor, terénní úpravy zahrad i komunikací a hloubení bazénů či jezírek. Bourání hydraulickým kladivem, hutnění materiálu vibračním pěchem, řezání. Bagr KOMATSU a Tatra 815.

Konstrukční kancelář. Konstrukce nástrojů a forem: - konstrukce forem pro vstřikování plastů - konstrukce forem pro tlakové lití hliníku - konstrukce nástrojů (nástroje) pro tváření plechů - konstrukce přípravků. Zástupce: -Ing.Zbyněk Šaloun-konstrukce nástrojů a forem tel, : 465422875, 737326721 e-mail: ...

Veškeré kominické práce: - autorizované měření malých zdrojů - výroba a montáž komínů pro krby a krbové vložky - výroba a montáž fasádních komínů - vložkování komínů pro tuhá a plynná paliva - revize komínů a poradenská činnost - výroba a prodej komínových vložek pro pevná i plynná paliva.

Práce, služby: -krejčovství.

Činnost: - podlahářské - stavební dokončovací práce. Dodávka, montáž: - podlahové krtytiny - koberce, PVC, linolea - plovoucí a dřevěné podlahy - vyrovnávání podkladu - samonivelační systémy.

Montáže, opravy, rekonstrukce, servis: -vyhrazená tlaková zařízení v elektrárnách (elektrárna, elektrárny), teplárnách (teplárna, teplárny), kotelnách (kotelna, kotelny) výměníkových stanicích (výměníkové, výměníková stanice) -potrubní rozvody (rozvody) -netlakové části (netlakové části) tj. ocelové konstrukce, ...

Malířské a natěračské práce.

Prodej, servis: - plynové kotle. Instalační práce.

Stavební činnost: - plynofikace objektů - montáže ÚT rozvodů od etážek po kotelny - sanita - voda - odpady. Rekonstrukce: - nové rozvody - rekonstrukce na klíč - ze starého nové.

Prodej: - výkovky - výlisky - odlitky. Obrábění na CNC strojích. Slévárenství.

Práce, řemeslo, služby: - vodo, topo, plyn - instalatérské - montáž plynových a elektrických kotlů, podlahového topení - výstavba rodinných kotelen - přestavba rekonstrukce bytových jader - obkladačské práce - drobné zednické práce. Prodej: - kotle, sporáky, vodovodní baterie, sanitární keramika, radiátory, ohřívače, ...