VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Činnost: - veškeré stavební práce; výstavba, rekonstrukce a demolice staveb ( mmj. RD, bazény, ploty, apod. ) - výkopové, zemní a terénní práce stroji Terex TX760, JCB2CX, Ryan 600 - výkop, opravy a montáž vodovodních a kanalizačních přípojek, montáž domovních rozvodů vody a odpadu - prodej a dodávky drceného a těženého kameniva, ...

Kompletní montáž střech. Tesařské práce: - montáž krovů - rekonstrukce krovů - palubkové a dřevěné obklady - demontáž střech. Pokrývačské práce: - montáž střešních asfaltových šindelů - pokládání betonových a pálených tašek - pokládání cementovláknitých střešních krytin - opravy, demontáže, překlady střech - montáž ...

Provádíme: - studnařské práce - vrty pro tepelná čerpadla - vyhledání pramene - čištění studní.

Stavební činnost, firma. Řemeslnické práce: -zednické, zedník -zateplování, tepelná izolace fasád -sádrokartony -pokládání, pokládka zámkové dlažby -obkladačské, dlaždičské -omítky -fasády.

Jsme středně velká stavební firma zabývající se kompletní stavební činností a řemesel s ní souvisejících. Naše specializace se orientuje na rekonstrukce panelových domů exteriérů i interiérů, výstavbu a rekonstrukce rodinných domů, adaptacemi půdních prostor, a kompletní rozsah elektroslužeb. Služby: - rekonstrukce interiérů panelových ...

Služby: -hodinový manžel -drobné opravy, montáže.

Výroba truhlářská a tesařská, truhlář, tesař. Výroba interiérových dveří. Interiéry: -kuchyní -obývacího pokoje -vestavěné skříně -kancelářský nábytek.

Rekonstrukce: - balkóny a terasy. Drobné opravy: - střechy a okapy. Nátěry střech. Montáž: - střešní krytiny - na šikmé i ploché střechy - finské šindele, asfaltové pásy - střešní okna. Práce: - klempířské - pokrývačské.

Působnost: - Opava, Ostrava, Morava Lepení a kladení veškeré podlahové krytiny: - PVC - korek - koberce včetně dodání materiálu. Kladení dřevotřísky. Lepení soklíků a svařování PVC. Broušení a lakování dřevěné podlahy. Prodej, montáž a pokládání: - plovoucí podlahy: - dřevěné - laminátové. Podlahářské práce.

Truhlářství. Zakázková výroba, prodej: -interiérové prvky ze dřeva -schody -nábytek -dveře -vyměření a dodávka zdarma.

Geologické i zeměměřičské práce, průzkumy, sanace a rekultivace. Soudně znalecké posudky. Sídlo firmy: - Na Sídlišti 820, Zlaté Hory.

Výstavba telekomunikačních sítí na klíč. Přeložky sdělovacích kabelů. Řešení pobočkových ústředen. Strukturovaná kabeláž. Poradenství, projekce a instalace techniky: - telefonní - datové - hlasové - televizní - požární.

Provádíme: - pokrývačské práce - klempířské práce - tesařské práce - montáž střešních oken - výškové práce - stavební práce - natěračské práce - stavební práce

Výroba, pokládka: -zámková dlažba -betonové prvky -obklady.

Tesařské práce: - rekonstrukce a opravy střech - nové střechy na klíč - obklady říms - pergoly - zahradní domky - bednění všeho druhu - lešení - ostatní tesařské práce.

Kovoobrábění: -průmyslová armatura Výroba: -bytový nábytek

Práce: -malířské, lakýrnické -nátěry fasád -výškové, úklidové, truhlářské -dekorativní nástřiky Veškeré stavební práce. Stavby na klíč. Zateplovací systémy.

Činnost: - Střechy na klíč - materiály - betonová krytina - pálená krytina - celoplechová krytina - asfaltové šindele - polykarbonát. Vzduchotechnika. Střešní okna. Ozdobné klempířské prvky. Digestoře. Nátěry. Horkovzdušné výměníky. Zakázková výroba.

Práce: -instalatérské, instalatér.

Nabídka: - Kuchyňské linky - Vestavné spotřebiče - Kancelářský nábytek - Obklady stěn a stropů - Plovoucí podlahy - Domácí elektrospotřebiče

Zakázková truhlářka výroba atypických interiérových zařízení. Výroba atypových interiérových prvků a nábytku dle přání zákazníka, vybavení kanceláří, kaváren, prodejen a jiných komerčních prostor, vybavení RD na klíč - výroba kuchyňských linek, jídelních koutů, šatních a vestavěných skříní, pracoven, obývacích sestav, interiérových dveří všech ...

Práce: -malířské -natěračské. Nástřiky vysokotlakou technikou