VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Stavebně řemeslné práce: - malířské, zednické, úklidové práce - montáže sádrokartonů - rekonstrukce koupelen.

Práce: - topenářské - plynařské - vodoinstalatérské - vnitřní a venkovní kanalizace. Realizace, rekonstrukce: - koupelny - bytová jádra.

Elektromontáže. Montáže, revize: - vyhrazené plynové zařízení - hořáky do průmyslových kotelen.

Práce: - malířské - nástřiky bytových jader - renovace van vložkováním - stříkané a plastické omítky - omyvatelné nátěry a nástřiky. Renovace van akrylátovou vložkou, malování bytů a nástřiky umakartů.

Práce, služby: -elektroinstalace Montáž: -měřící a regulační technika

Vodoinstalatérství. Topenářství. Plynoinstalatérství. Práce: -domovní instalatérské: -vodoinstalační -topo, topenářské -plynoistalace, plynařství -rozvody -podlahové vytápění. Rekonstrukce: -bytová jádra, koupelny.

Výroba, montáž, prodej: -sbíjené a lepené vazníky -rekonstrukce střech. Stavební práce: -projektování -stavby na klíč -rodinné domy i průmyslové stavby -rekonstrukce -tesařské práce -inženýrská činnost včetně projektu -stavební dozor -nákup a prodej.

Vyhotovení účelových map: -základní mapa závodů včetně podzemních sítí -jednotná železniční mapa a vlečkový plán -digitální mapa -ostatní účelové mapy. Geodetické práce: -v oboru inženýrské geodézie -zeměměřičské práce zejména na železnici -vytyčovací práce Prodej: -geodetické přístroje a pomůcky.

Stavebně obchodní firma. Výstavba: -rodinné domy, průmyslové a zemědělské objekty -stavby na klíč -rekonstrukce, modernizace -zateplování, sanace -povrchové úpravy stěn -tesařské, pokrývačské, elektromontážní práce -řezání asfaltu, betonu, zdiva.

Práce: - klempířské - pokrývačské - tesařské - kácení stromů.

Práce: -stolářské, truhlářské Zakázková výroba: -interiéry na klíč -ložnice -předsíně -skříně -stoly -postele -police -kuchyně -kancelářský nábytek -pergoly, zahradní nábytek

Elektroinstalační práce: -elektroinstalace -hromosvody -domácí telefony -zabezpečovací a kamerové systémy -domácí a průmyslová chlazení.

Výtvarný, grafický a reklamní ateliér.

Práce, služby: -instalatérské -zámečnické -zednické -obkladačské.

Provádíme: - izolace vlhkého zdiva - odvětrání radonu - kompletní rekonstrukce.

Stavební práce: -renovace staveb -vedení a řízení staveb -zateplování vnějších plášťů budov -sádrokartonářské práce -obklady a dlažby. Projekce, poradenství: -stavební. Management, dozor: -stavby.

Služby, práce: -rámování -paspartování

Stavební firma: - zemní práce - inženýrské stavby - sportovní stavby - dopravní stavby - bourací práce