VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Tesařství: -dřevostavby -sruby -krovy, střechy -interiéry -pergoly.

Truhlářství, zakázková výroba: -nábytek interiérový-obývací, dětský, chodbový, domácí kancelář -kuchyně na míru -nábytek pro bary, salony, penziony, recepce, kanceláře, vč.kuchyňky ve skříni, rekreační zařízení, obchody, školy -nábytek zahradní a terasový -bytové doplňky -schodiště a obklady schodiště včetně ...

Služby: - malířské a natěračské práce - rekonstrukce bytových jader.

Montáže, opravy: -hromosvody.

Služby-řemeslo: -voda, plyn, topení -instalatérské, topenářské práce -kotelny a plynovody na klíč -výměna rozvodů vody a topení v panelových domech. Dodávka, montáž: -automatické kotle Ekoefekt, Cargorobot, Ekoperfekt.

Jeřábnické práce. Ořezy a kácení stromů. Výkopové práce.

Práce: -výškové -potápěčské -v nedýchatelném prostředí. Stavební činnost: -projekty staveb, interiéry, inženýrská činnost -rekonstrukce, adaptace -stavby na klíč -realizace interiérů, sádrokartony, cetris, dřevo -mozaikové nástřiky JAEGER -instalace protiholubích zábran -demoliční práce -izolace proti radonu, ...

Profiizol Stavební práce: -izolace bazénů, jezírek, rybníků -izolace plochých střech -zateplování budov -montáž sádrokartonu -plovoucí podlahy.

Zateplovací sytémy. Sádrokartonářské práce. Zednické práce.

Projekty, projektová činnost elektro. Činnost: - silnoproudá elektroinstalace - řešení přípojek a sítí NN - veškerá občanská vybavenost - světelné technické projekty, včetně výpočtu osvětlení. Slaboproudá elektroinstalace: - telefonní instalace - počítačové sítě - elektronické zabezpečení objektů - požární signalizace - ...

Hager - specialista na elektroinstalace. Elektrotechnický materiál. Plastové a oceloplechové rozváděče. Vestavné rozváděčové přístroje. Připojovací systémy.

Služby: - sanační práce - injektáže budov - zateplování - plovoucí podlahy.

Precizní kusová, malosériová a sériová výroba na CNC a konvenčních strojích. Provádíme obrábění složitých tvarů včetně hloubkového vrtání. Díly vyrábíme pro zákazníky z oblasti strojírenství, energetiky, stavebního, nábytkářského a automobilového průmyslu. Obrábění kovů Soustružení kovových dílů pro elektronické, přesné a optické výrobky ...

Práce, služby: -strojní zámečnictví.

Práce, služby: -truhlářské.

Servis, revize: -plynových zařízení -hořáků.

Práce, služby: -klempířství.

Nabídka mechanického opracování dřeva, plastu, kovu. Výroba firemních štítů, oděvních jmenovek, samonosných motivů do interiéru i exteriéru.

Instalatérské a topenářské práce. Rekonstrukce a montáže: - topení - plyn - voda. Dodávky: - plynové kotle Hermann - elektrokotle - kondenzační kotle - tepelná čerpadla - solární panely - podlahové vytápění - radiátory - domácí vodárny.

INteriér CEntrum: - návrhy interiérů – projekty, vizualizace - kompletní dodávky interiérů - prodej interiérových dveří - prodej plovoucích podlah a lina - vestavěné skříně - kuchyňské linky.

Práce: -truhlářské. Výroba, montáž: -chaty -palubkové -dřevěné -zahradní domky -rekreační chatky -přístavby -opravy -rekonstrukce.