VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Práce: - zednické - sádrokartonářské - rekonstrukce bytového jádra a koupelen.

Služby: -stavební činnost -výstavby inženýrských sítí -výstavba a odbahnění rybníků, vodních toků -dopravní stavby, komunikace a chodníky -zateplování fasád -výstavba a rekonstrukce parovodů a plynovodů -protlaky a podvrty, štětové stěny -bourání betonových a asfaltových konstrukcí, demolice staveb -výkup a zpracování ...

Kompletní dodávky, montáže a opravy: - technologická zařízení ve strojírenském a hutnickém průmyslu, koksárenských provozech - výroba, montáž ocelové konstrukce - průmyslové potrubní rozvody. Provádění průmyslových staveb. Dodávky a montáž systémů opláštění průmyslových objektů a hal. Provozovna: - Vratimovská 689 (areál ArcelorMittal), ...

Společnost je certifikována ISO 9001:2001. Projekt, dodávky na klíč, montáže, elektroinstalace, telekomunikace: -zabezpečení zařízení budov, objektů, hal -EZS elektronická zabezpečení signalizace -EPS elektrická požární signalizace -zafukování optických kabelů, trubek a mikrotrubiček -svařování optických kabelů -přeložky ...

Pila-pořez kulatiny,kulatina. Soustružení na zakázku. Výroba: vyspravovací lodičky LAMELLO-MINISPOT, G2,G1,622 -vyspravovací suk průměr 10 až 35 mm. Kovovýroba na zakázku. Mechanické úpravy kovů: -frézování -stříhání plechů do 4 mm -ohýbání plechů do 4 mm -broušení na kulato a do díry -soustružení. Kusová výroba.

Elektroinstalační práce. Výroba: - rozvaděče - komponenty pro výtahy.

Elektromontáže. Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení. Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení.

Stavební práce: -stavby na klíč -přestavby nemovitostí -zateplování fasád -půdní vestavby -obklady, dlažby -výstavby sklepů a rotund -krby -dodávky stavebních materiálů -pronájem fasádního lešení.

Výroba, prodej: -dubové podlahy -stavební a truhlářské řezivo -tesařské práce -montáž sítí proti holubům.

Práce: -malířské -natěračské -nátěry fasád, oken -speciální nátěry střech a podlah -nátěry konstrukcí -protipožární nátěry -nástřiky VARIOPAINT -nanášení barev zařízením AIERLES.

Nabízíme výrobu nábytku na zakázku, obývacích stěn, kuchyňských linek, ložnic, vestavěných skříní, kancelářského nábytku, restaurování starožitného nábytku, výrobu stavebních prvků- okna, dveře, schody.

Stolařství. Truhlářství.

Revize: -elektro. Přihlašování odběru elektřiny.

Výroba: -garážová a průmyslová sekční vrata. Dodávka, montáž, poradenství, servis: -průmyslová vrata sekční (zajíždějící pod strop), skládací, rolovací -garážová vrata sekční-vlastní výroba, rolovací, vyklápěcí, klasická -automatické otvírače, vjezdové systémy -posuvné brány, křídlové, podzemní pohony, závory, přístupové ...

Zámečnictví, kovářství. Zakázková výroba: -ozdobné mříže -plotové rámy -dveře, vrátka, zábradlí -vývěsné štíty -kovový nábytek.

Ruční výroba, prodej: - šperky - bižuterie - přání - svatební oznámení, PF.

Služby při instalaci vodovodů, kanalizačních rozvodů, topení a dalších stavebních pracech. Uvedené práce zajišťujeme kompletně, včetně dodávky materiálu, vypracování projektů, zajištění revizí.

Restarátorské práce: -řezbářské -pozlacováni -polychromie -pasířské -opravy čalouněného nábytku.

Elektromontáže: - elektroinstalace, domovní, průmyslové - montáž svítidel -prodej elektroinstalačního materiálu -hromosvody -revize -opravy a údržba el. zařízení -TV a PC rozvody -elektronický zabezpečovací systém -inteligentní elektroinstalace.

Montáže a opravy: - elektrické zařízení - veškeré průmyslové a domovní elektroinstalace - rekonstrukce elektroinstalace v bytech - elekrické topení - vyhřívání okapových žlabů.

Stolařství. Řemeslnické práce: - stolařské - truhlářské.