VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Geodetické práce. Sídlo firmy: - Klečkova 999/29, Ostrava - Stará Bělá.

Dodávka, projekce, realizace, montáž: - tepelná čerpadla země-voda, vzduch-voda, vzduch-vzduch, voda-voda - solární systémy, panely, bojlery - podlahové topení, rozvody topení, rekonstrukce topných systémů. Práce: - topenářské - instalatérské. Sídlo firmy: - U Parku 864, Paskov.

Řemeslnické práce: - instalatérské práce - topenářské práce - plynařské. Montáž topení a topných systémů. Zhotovení kotelen, rozvodů vody i plynovodů a domovních přípojek.

Čalounictví. Výroba a opravy: - veškerý čalouněný nábytek včetně sedacích souprav na míru. Nabídka čalounění aut a veteránů.

Projektování, projekce, : - elektrické zařízení. Výroba, instalace: - elektrické stroje a přístroje. Obchodní činnost: - prodej polovodičových relé a regulátorů PID.

Stavební a montážní práce: -výroba schodišť, vrat, bran a pohonů -pokládky dlažeb i obkladů.

Prodej, montáž: -bezpečnostní dveře -nůžkové a pevné mříže -bezpečnostní skla a fólie -předokenní rolety -průmyslová vrata -automatické vjezdové brány, vrata a dveřní systémy -systémy generálního klíče. Zámečnická výroba: -zábradlí, ploty, vrata. Služby: -zasklívání lodžie systémem VARIO a OPTIMI -zámečnická pohotovost ...

Montáž, oprava, servis, údržba, revize: - elektrická zařízení - hromosvody - elektro projekce. Práce, řemeslo: - elektromontážní, elektroinstalační - elektrikář.

Plyn a servis vyhrazených plynových zařízení, voda, topení, zednictví

Služby: - zpracování projektové dokumentace - plynofikace - revize-plynová zařízení, tlakové zkoušky - rozvody kanalizace, ústředního topení v objektech, vody. Práce: - plynařské - topenářské - vodoinstalatérské.

Práce: -demolice -odstranění staveb -přípravné práce pro stavby -základy rodinných domů -obslužné komunikace -terénní úpravy -lesní cesty -kanalizace.

Výroba. Dřevěné schodiště: - schodnicové zadlabané - schodnicové sedlové - bezschodnicové - vřetenové - obklady betonových schodišť Kovové schodiště: - schody, schodiště - interiérové schodnicové, dvounosníkové, vřetenové - exteriérové lomené, vřetenové - kovové schodiště.

Práce, služby: -instalatérské -topenářské.

Služby: -rekonstrukce koupelen, bytových jader -pokládky podlah -půdní vestavby -žaluzie, garnýže.

Práce: - zámečnické.

Elektroslužby. Elektroinstalační práce. Hromosvody - oprava, revize, montáž. Revize: - elektrická zařízení.

Montáže, opravy, revize: - hromosvody.

Výkup, opravy, prodej autojeřábů, nákladních, speciálních vozidel, stavebních strojů, zprostředkování nákupu a prodej zahraničních autojeřábů vyšších nosností, pronájem a služby autojeřábem, prodej a zajištění náhradních dílů pro autojeřáby.

Kuchyně na míru, výroba nábytku, vestavěných skříní, obchodního a kancelářského nábytku.

Topenářské práce, montáže bojlerů, montáže kotlů ústředního vytápění včetně dodání