VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Kompletní servis parket. Pokládka vlysů, zámeckých kazet, interzií. Exotické dřeviny. Renovace parket: - broušení, lakování, tmelení, španování.

Izolatérské práce: -hydroizolace -tepelné a chladové izolace -zateplování fasád -sanace zdiva.

Realizace, návrhy: - průmyslové podlahy - betonové a podlahové konstrukce - epoxidové podlahy - lité potěry.

Kamenictví, kamenosochařství. Kamenické práce: -zpracování kamene -kamenné výrobky z přírodního i umělého kamene -ozdobné kamenné prvky

Elektrikářské práce: - elektrické instalace a rozvody.

Provádíme veškeré stavební a obkladačské práce, pokládka zámkové dlažby, rekonstrukce bytových jader, zateplování fasád a další.

Rekonstrukce bytů, domů: -demontáž, odvoz a likvidace stavájících zařízení a suti -vyzdění nových stěn systémem Ytong -elektroinstalace -vodoinstalace ( teplá, studená voda + odpad ) -montáž vany, wc, umyvadla, vodovodních baterijí, kohoutů -obklady, dlažby -štukování -výměna dveří, zárubní -malby stěn a stropů -nové laminátové ...

Dřevovýroba, pila. Výroba: -prkna -latě -hranoly -ploty, plotové dílce. Truhlářské práce.

Instalatérství, topenářství. Instalatérské a topenářské práce včetně projektů, revizí a rozpočtů. Dodávky a montáže: - rozvody topení - plynové kotle - vodoinstalace.

Bytová jádra - úprava, renovace, rekonstrukce: - zdění - sádrokarton, americký systém ABITIBI - dlažba, obklady, nové rozvody, výměna sanitární keramiky. Interiérová úprava: - byty, kanceláře, prodejny, šatny. Bourací práce. Výkopové práce.

Služby: -opravy a úpravy oděvů -zakázkové krejčovství -dětské oděvy -módní látky.

Geodetické práce: - geometrické plány-vyhotovení - vytyčení vlastnických hranic - zpracování dokumentace geodetické pro komplexní pozemkové úpravy, důlně-měřické - inženýrská geodézie - zaměřování a vytyčování stavby, inženýrské sítě - účelové mapy velkých měřítek - měření hloubek sonarem - tvorba GIS, MIS.

Služby-řemeslo: -elektroinstalace -revize.

Nákup, prodej, restaurování historických kamen a krbů. Naše historická kamna jsou 80 až 200 let stará, renovovaná původními náhradními díly. Po rekonstrukci jsou plně funkční a určena pro topení pevnými palivy. Vhodná dekorace stylového i moderního interiéru.

Pokládání a renovace podlah. Nabídka podlahových krytin.

Stavební práce všeho druhu: -výstavba domů -drobné zednické opravy (dlažba, obklady, jádra).

Práce: -zámečnické -soustružnické -svářečské (autogen, elektrika, CO). Výroba: -vrata -mříže -zábradlí -výrobky z kovu. Zaměření, výroba, montáž. Řezání na pásové pile.

Výroba a opravy čalouněného nábytku, matrací: -výroba a prodej čalouněného nábytku -lůžka a dvojlůžka -sedací soupravy klasické a rohové -opravy čalouněného nábytku -opravy starožitného nábytku klasickým způsobem -čalounění dveří -zhotovení atypického čalouněného nábytku -zhotovení čalounění restauračních a vinárenských boxů ...

Stolařství: - schodiště, schody, celodřevěné, kombinované, modulové - interiérové dveře - kuchyně - nábytek - podlahy.

Služby: -betonové podlahy -rodinné domy, bytové domy -strojní pokládání a hlazení betonového potěru -dopravování betonové směsi pomocí speciální techniky -anhidritové podlahy

Instalatérské práce: - sanita, topení - pozemní a inženýrské stavitelství - obchodní činnost Stavební činnost: - objekty - inženýrské sítě.

Provádíme instalatérské, topenářské a plynařské práce, dále čištění kanalizace a odpadů, zajišťujeme nonstop havarijní službu 24 hodin. Řešíme zakázky menšího i většího rozsahu. NABÍDKA: - Instalatéři - Topenáři - Plynaři - Čištění kanalizace - Čištění odpadů.

Provádíme průmyslové a stavební tepelné izolace. Naši klienti jsou např. z oborů: - energetika - petrochemie - vzduchotechnika - klimatizace - chladírenská zařízení. Spolupráce se zahraničními partnery. Tepelné izolace průmyslové: - průmyslové podniky - energetika - petrochemie - ochrana životního prostředí - kotelny - ...

Malování, lakování: - bytů, kanceláří, škol. Úklid. Malování: - schodišť - vestibulů.