VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Prodej ložisek všech typů firmy KG International FMZO (SAE) Povrchová úprava kovů Válečky pro dopravníky.

Stavební práce: - fasády - zateplení rodinných a bytových domů - pokrývačské a klempířské práce. - tesařské práce - sádrovápenné omítky.

Provádíme: - rytectví - gravírování - laser - ruční rytí. Nabízíme gravírování na CNC strojích na předměty různých nestandardních tvarů. Materiály: - nerez - mosaz - ocel - dřevo - sklo - plast. Vypalovadla, ovládací panely, slepotisk, firemní cedule.

Montáž: - zateplovací systémy. - malířské práce včetně nátěrů fasád.

Stavby, montáž: - střešní okna - sádrokartony - půdní vestavby - bytové doplňky ze sádrokartonu - tepelné a zvukové izolace.

Firma FIT ELEKTRA provádí veškerou elektromontážní práci na zařízení nn a vn, práce do 1000V se specializací zaměřenou na : -domovní a bytovou elektroinstalaci -nebytové prostory -hromosvody -revize -společné prostory panelových domů -topné kabely a rohože -opravy elektrických spotřebičů -kamerový a bezpečnostní systém. Poradenská ...

Činnost: - izolace plochých a zelených střech, jezírek, bazénů či spodních staveb.

Provádí: - stavební klempířské práce - pokrývačské práce - ploché střechy a hydroizolace - montáže.

Truhlářství. Výroba: - nábytek na zakázku - kuchyňské linky - schodiště. Repase, renovace: - dveře, vrata, pergoly, garážové stání.

Řemeslo, práce: - instalatér, voda - topenář, topení - plynař, plyn.

Řemeslo: - topenář, topení - vodař, voda - plynař, plyn.

Polo Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské. Montáž a opravy plynových zařízení. Revize a zkoušky plynových zařízení.

Stavební firma: -stavby na klíč -rekonstrukce objektů -demolice.

Elektromontážní práce: -elektroinstalace -revize elektro.

Stavební firma. Návrh a realizace: -povrchové úpravy interiéru a exteriéru stavebních objektů -zprostředkování služeb. Projekční činnost.

NOVABYT Stavební a obchodní činnost. Rekonstrukce: -bytová jadra -zděné koupelny -interiéry Prodej: -sanitární materiál, keramika, dlažba -koupelnový nábytek -koupelnové doplňky -vodovodní baterie.

Strojírenská výroba: -CNC obrábění kovů na šestiosém soustružnickém centru -soustružení na křivkových automatech -broušení na kulato.

Pánské a dámské zakázkové krejčovství nabízí opravy a úpravy oděvů (i kožených), šití záclon a dekoračního textilu, výměna zipu, zkrácení kalhot, bytového, sportovního a reklamního textile, taneční kostýmy.

Elektroinstalační práce, opravy, rekonstrukce.

Truhlářství, truhlářské práce. Návrh, výroba, montáž: - nábytek: - kuchyňské linky - dětské pokoje - obývací pokoje - vestavěné skříně - kanceláře.

Stolařství. Stolařské práce. Zakázková výroba: - dveře - vnitřní, venkovní - schody, schodiště - nábytek - kuchyně, kuchyňské linky - různé bytové doplňky.