VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Řemeslo: -instalatér -topenář. Montáž, oprava, rekonstrukce: -ústřední vytápění, topení -plynoinstalace, plyn -vodoinstalace, voda -plynové spotřebiče. Prodej: -plynové ohřívače vody, zásobníky vody -kotle, kotel -ústřední topení, radiátory -vodoinstalační materiál.

Zakázkové truhlářství, patra na spaní. Patra rohová Info... umístěná v rohu místnosti, podepřená jedním sloupkem Patra ode zdi ke zdi Info... spojují protilehlé zdi, příp. se dotýkají i třetí zdi, většinou beze sloupků Patra u zdi Info... přiléhají k jediné stěně. Na opačné straně jsou podepřena dvěma sloupky Podia Info... ...

Truhlářská a sklenářská dílna Truhlářství: -nábytek na míru -bytový a kancelářský nábytek -skříně -vestavěné skříně -dveře -postele -ložnice -kuchyňské linky. Sklenářství: -zasklívání: -okna -dveře -výkladce -broušení a vrtání skel na stoly a do nábytku -řezání skla.

Stavební a obchodní firma KRISTÝNKA Prodej: -barvy -laky -vše pro malíře. Práce: -stříkané tapety JAESER, VARIOPAINT -nátěry fasád -omítky -obklady -pokládání dlažby -sádrokartónové stěny -rekonstrukce koupelen -zednické. Interiéry. Poradenská služba.

Elektroslužby: -montáž, opravy, instalace NN -kabelové rozvody -hromosvody -revize. Montáž: -elektrické topení, vytápění -domovní telefony. Přihlášky k odběru elektricé energie.

Řemeslo: -malíř -natěrač -tapetář.

Podlahářské práce. Parkety: -pokládání, pokládka -broušení -opravy -lakování.

Prodej: -klempířské prvky, výrobky. Práce: -klempířské -pokrývačské -tesařské -stavební.

Výškové práce: - pomocí horolezecké techniky. Nátěry: - střechy, komíny, balkóny, sloupy, kovové konstrukce, hromosvody. Hydroizolační nátěry: - omítky, fasády. Revize, opravy, tmelení: - dilatační spáry, panelové spáry. Revize, čištění, nátěry: - žlaby, svody. Drobné zednické práce, opravy: - omítky, balkóny.

Kominictví, komínové systémy Schiedel - stavba a sanace: - kominické, kominářské práce - odstraňování komínových závad, čištění komínů a kouřovodů - vložkování komínů - revize komínů - opravy komínů. Prodej, opravy, servis: - mechanické psací stroje - šicí stroje (smluvní partner Lada Soběslav, Brother). Autorizované měření ...

Návrhy kostýmů, jejich prodej (butik). Inspirací této kolekce je moderní žena plná svěžesti a sexapealu, která má ráda nevtíravou, ale přesto výraznou dávku osobitosti. Celá kolekce září barvami a vzory, působí velmi žensky a odlehčeně. Tradičně klade důraz na vysokou kvalitu materiálů, střihové vypracování a ruční zakončení.

Práce: - malířské - lakýrnické - natěračské.

Práce: - zednické - sádrokartonářské - obkladačské.

Průzkumy: - inženýrsko-geologické.

Prodej, servis: - výpočetní technika Elektroinstalace a revize elektro.

Zemní a stavební práce. Zemní práce: - liniové stavby - přípojky kanalizace, voda, plyn, elektro - bazény - základy. Doprava a přeprava: - doprava a přeprava výkopku, suti a sypkých materiálů. Stavby na klíč: - od projektu až po realizaci - rodinné domy - občanské stavby.

Práce: -malířské a lakýrnické. Nátěry: -okna včetně opalování -kuchyňské linky -dveře fládrování.

Služby: -paspartování -rámování.

Stavební firma, výstavba, opravy - dopravní stavby: - mosty - železniční, silniční - inženýrské sítě - vodovody, kanalizace - ČOV - komunikace - chodníky, nástupiště, parkoviště, silnice - sanace betonových konstrukcí.

Truhlářské práce, truhlář. Výroba eurooken, eurookna, interiérové a exteriérové dveře. Nabídka obkládání, obklady schodů, schody a selský nábytek.

Výroba a prodej: -palisády -rigle -oplůtky -loupané kůly -plotové prvky -srubové palubky. Výrobky na zakázku podle přání: -truhlářské výrobky -zahradní nábytek -ozdobné mříže.

Provádění truhlářských a podlahářských prací.