VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Průmyslová automatizace. Revize elektrických zařízení. Řízení procesů v reálném čase. Montáž, opravy, údržba. Výroba, instalace a opravy elektrických a revizevyhrazených EZ a elektronických strojů a zařízení. Výroba rozvaděčů NN.

Výroba, prodej, E-shop: - nábytek na míru - školní nábytek, nábytek pro počítačové učebny, odborné a jazykové učebny, vybavení kabinetů a šaten. Truhlářské práce.

Práce, montáž: -plynařské, plynoinstalace. -Topení -Voda -Plyn -solární korektory

Profesionální interiéry Ostrava. Stolařství. Práce: - stolařské - stavebně - truhlářské. Výroba, montáž: - nábytek na zakázku - typizovaný, atypický nábytek - zahradní nábytek - dřevěné dveře - dřevěné schodiště, schody - venkovní pergoly. Provozovna: - Sokolská 899, Vratimov.

Práce: -truhlářské -nábytek z masivu -dveře venkovní -schody.

Stavební činnost: - rekonstrukce - novostavby a přístavby - půdní vestavby - zednické práce - obklady a dlažby - sádrokartonové konstrukce

Nabízíme, opravujeme: -kožená křesla a sedačky -čalouněný nábytek -matrace na míru i klasické -matrace z latexové pěny (anatomicky správná poloha páteře) -dekoraterské práce -prodej doplňků

Instalace, montáž, revize, opravy, servis: - plynové zařízení - rozvody plynu. Plynařské práce.

Práce: - elektromontážní - elektroinstalatérské, elektroinstalační. Elektroinstalace. Projekce, revize, montáž, opravy: - elektro, elektrická zařízení. Výroba: - rozvaděče nízkého napětí. Sídlo firmy: - Průjezdní 1239/15A, Horní Suchá.

Elektromontáže Spanel: - elektromontáže do 1000V - bytová výstavba - průmyslové haly - veřejné osvětlen.

Čalounictví: -opravy čalounického nábytku -výroba matrací -servis čalouněného nábytku pro restaurace -oprava starožitného nábytku. Prodej: -molitan.

Výroba: -elektrická zařízení -datové kabely. Práce, služby: -elektromontáže.

Služby: - tesařské, klempířské a pokrývačské práce.

Nabízíme služby v oboru pohotovostní opravy elektro, elektroinstalace, revize elektro, ochrana proti přepětí a regulace vytápění.

Služby: - elektromontážní práce - průmyslové a bytové rozvody do 1000V - stavební činnost včetně pomocných prací. - hromosvody - výchozí a periodické revizní zprávy - technické návrhy včetně kompletní projektové dokumentace - rozvody státních a domácích telefonů - videotelefony - rozvody společných televizních antén.

Výroba, dodávka, montáž. Krovy: - klasické vázané - na nově budované objekty - na rekonstrukce - na památkové objekty - repliky starých krovů - úpravy krovů - hoblování, profilování, impregnace atd. Příhradové sponkované konstrukce: - vazníky - pultové, sedlové, obloukové - hambalkové konstrukce pro půdní nástavby s ...

Sklenářství a rámování obrazů: - řezání skel na míru - broušení skel - vrtání skel - potisk skel dle Vámi navrhnutých šablon - vypalování potisku - zasklívání oken a dveří - rámování obrazů - výroba lepených akvárií a terárií na míru

Prodej, montáž, pokládka, poradenství: -PODLAHY, podlahářství: -laminátové plovoucí, dřevěné plovoucí -korkové krytiny -PVC krytiny -přírodní linoleum -koberce -doplňky k podlahám: -lišty, rozety, lepidla, tmely -INTERIÉRY -kancelářské židle -dveře, dveří: -vchodové, bezpečnostní, protipožární, ...

Činnost: -montáž a opravy: - elektroinstalace, -el. topení, -hromosvody, -revize.

Umělecké kovářství. Výroba, montáž: - kovové ploty - brány - mříže - zábradlí - krbové nářadí - svícny. Práce: - kovářské - stavebně zámečnické - kovoobráběcí. Zdobné zámečnictví.

Opravy, práce: -čalounické. Výroba: -čalouněný nábytek.

Provádíme: - úpravy interiérů na klíč - podlahářské práce - montáž sádrokarton.

Strojní servis: -broušení válců (automobilový průmysl).