VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Práce: -konstrukční ve strojírenství -technologické -vytvoření strojírenské výkresové dokumentace ve 3D programu.

Práce: - stavební - zednické - malířské, natěračské - strojní omítky - podlahářské - dláždění podlah - obkladačské - obklady, dlažby koupelen, kuchyní. Výstavba: - rodinné domy. Rekonstrukce: - bytové i nebytové prostory.

Truhlářství: -zakázková výroba z lamina -nábytek.

Práce: -zateplování fasády -montáže sádrokartonu -minerální podhledy -pokládka plovoucích podlah a podlahové krytiny -rekonstrukce interiéru -vodo-topo-plyn -úklidové práce (domy, kanceláře).

Výroba, prodej: -klempířské stroje a zařízení -zakružovací a ohýbací stroje -signovačky -rýny -moravské okapové žlaby -stroj na výrobu okapových žlabů -zakázková kovovýroba. Práce: -zámečnické, zámečnictví, zámečník.

Stolařství: -okna - eurookna -dveře a zárubně -schody -kuchyňské linky, kuchyně -bytový nábytek -kancelářský nábytek.

Firma INHACO, spol. s r.o. byla založena v r. 1992 jednatelem ing.Ivo Hájkem jako výrobně - dodavatelská společnost. V současné době se opírá o tři hlavní aktivity: - výrobu elektropřístrojů - balení strojů a zařízení na zakázku - dodávky částí investičních celků.

Firma zahájila činnost v roce 1992. Provozovna má sídlo na Praze 8. Náplní společnosti jsou především činnosti v oboru měření a regulace, elektroinstalace, výroba rozvaděčů nízkého napětí a realizace strojních částí uvedených celků.

Klempířství. Pokrývačství. Tesařství. Suché stavitelství montáže sádrokartonu závěsných kazetových stropu montáže příček ze sádrokartonu tepelných izolací pudní vestavby

Práce: -truhlářské -čalounické -renovace.

Práce: -stavební. Stavitelství: -pozemní, inženýrské. Montáž: -střešní konstrukce Práce: -pokrývačské -izolace proti vodě -instalatérské -obkládání, obklady stěny -pokládání podlahových krytin -zednické, zedník -betonáž.

Instalatérské práce, instalace: -VODOinstalační práce, vodoinstalace -TOPO, topenářské práce, topení, ústřední vytápění -PLYNařské práce, plynofikace. Montáže: -technologické zařízení budov.

Služby, práce: - malířské, natěračské, - nátěry fasád, střech a podlah.

Práce: -geodetické, zeměmeřičské. -geometrické plány staveb, dělení pozemků, vytýčování hranic, mapové podklady

Rekonstrukce: - domy, byty, bytová jádra na klíč - půdní vestavby. Práce: - zednické - podlahářské - malířské, natěračské.

Služby: - komplexní dodávky elektrických zařízení - dodávky elektroinstalačních materiálů - projektování a konzultační činnost - veškeré elektromontáže silnoproudé techniky a jejich instalace - slaboproudé, datové, zabezpečovací, telekomunikační, klimatizační a jiné rozvody - realizace průmyslové automatizace, montáže a seřízení ...

Stavební firma. Regenerace, revitalizace: - panelové, bytové, rodinné domy. Zateplování budov. Vnější a vnitřní strojní omítky. Opravy: - balkóny, lodžie. Izolace, zateplení: - střechy. Výstavba: - rodinné domy. Výroba, montáž: - zábradlí.

Služby-řemeslo: -truhlářství.

Truhlářství, výroba: - atypický nábytek na míru - kuchyňské linky - dřevěná schodiště - dveře, okna - prvky zahradní architektury, ploty, pergoly

Umělecké kovářství. Výroba: - mříže - brány, branky - ploty - zábradlí - kovový nábytek - stoly, stolky, židle, postele - interiérové doplňky - krbové nářadí, svícny, okrasné mřížky a doplňky, svítidla, garnýže.

Stolařství: - zařízení interiérů kanceláří a obchodních prostor - kuchyňské linky - vestavěné skříně - obývací pokoje - nábytek z masivu - předsíňové stěny Realizace výstavních expozic v zahraničí i tuzemsku

Sklenářství: -sklenářské práce -rámování a paspartování obrazů -zrcadla -broušení a vrtání skla.

Plyn, voda, topení. Řemeslo, práce: - plynařské - instalatérské - topenářské. Montáže, servis, opravy a revize: - vyhrazená plynová zařízení. Výměna plynových spotřebičů, kotlů, sporáků, ústředního topení a bojlerů. Zhotovení domovního plynovodu od HUP. Tlakové zkoušky . Montáže a opravy: - rozvody vody - ústřední topení.