VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Umělecké kovářství a restaurátorství. Licencovaný restaurátor ministerstvem kultury ČR. Kovářská dílna: -kované vstupní brány, mříže, zábradlí, svítidla, krby, zbraně, vývěsní štíty.

Služby: - topenářství - vodoinstalatérství - montáž a opravy vyhrazených plynových zařízení.

Služby: - montáž plynoinstalace - plynofikace kotelen a výměníkových stanic - montáž ústředního topení (ocel, měď) - vodoinstalace (plast, měď, pozink) - projekty a revize - zajištění vložkování komínů - dodání materiálů včetně spotřebičů (plynové kotle, ohřívače, topidla, sporáky atd.) - uvedení spotřebičů do provozu

Čalounictví. Oprava, servis, : -čalouněný nábytek, letiště -čalouněné dveře a stěny u zákazníka.

Práce: -svařování plastických hmot -svařování nárazníků na auta.

Služby: -zámečnické práce -zemní práce -svářecí práce Výroba, prodej: -tlakové hadice pro mechanizační stroje, auta, motocykly. Maloobchod, prodej: -šroubení, těsnění -pračkové hadice HYFAS.

Kovoobrábění na CNC strojích -soustružení -frézování Výroba dílů pro automobilový průmysl a teleskopických tlumičů. Kování pro nábytkářský průmysl (spojovací materiál).

Projekce, dodávka, montáž: -elektroinstalace NN** a VN**: -venkovní a kabelová vedení VN** -transformovny -motorická instalace -umělé osvětlení -hromosvody -informační a archivační technologie -volně programovatelné systémy pro řízení energetických procesů: -kotelen a výměníkových stanic -vytápění malých a velkých ...

Řemeslo: -malíř, natěrač.

Malíř, natěrač: -nátěry fasád -tapetář.

Řemeslo: -malíř, natěrač -malířské práce -natěračské práce

Zakázkové truhlářství: -truhlářské práce

Truhlářství, stolařství. Výroba, prodej: - nábytek.

Instalatérství. Řemeslnické práce: - instalatér, vodoinstalatérské práce - topenářské - plynařské. Montáž: - topení - rozvody plynu a vody.

Práce: - instalatérské, vodoinstalatérské - topenářské - plynařské. Rozvody: - podlahové vytápění - voda, odpad v bytových jádrech a rodinných domech. Montáž: - kotle na plyn a pevná paliva - solární kolektory - radiátorové topení. Koupelny na klíč.

Práce: -vodoinstalatérské, - topenářské.

Vývoj, výroba, prodej, servis: - stavebnicový systém komponentů pro podavače, automatizované provozy. Konstrukce, projekce: - CAD - CAM. Výroba: - obrábění CNC obrábění pro kusovou i sériovou výrobu, kovoobrábění hliníkových dílů a odlitků, konvenční obrábění - povrchové úpravy, kuličkování vibrační omílání, leštění.

Práce: -malířské interiéry i fasády -tapetářské -lakýrnické, natěračské -lepení stropní polystyrenové podhledy a polystyrenové rohové lišty -dekorativní nástřiky VARIOPAINT.

Svářečské práce: -všechny materiály. Zámečnictví: -drobné zámečnické práce. Kovovýroba. Opravy, svařování: -chladiče a pod.

Skla do obráběcích strojů. Sklenářství, velkoobchod. Veškerý sortiment skla: -čiré, barevné, ornamentální, bezpečnostní -zdrcadla -zahradní sklo. Výroba: -izolační skla -interiérová skla Broušení, zpracování: -nábytkové sklo -skleněné doplňky. Lepení: -výstavní vitríny -akvária -zrcadla. Montáž: -kopilitové stěny ...

Práce: -kácení stromů, ořez stromů, prořezání stromů -rizikové kácení -běžné kácení -odvoz a likvidace dřeva -výškové práce -nátěry ve výškách -mytí prosklených fasád -odstraňování sněhových převisů ze střech -montáže a demontáže billbordů. Práce provádíme v Brně a okolí.

Kompletní geodetické práce: -vytyčování vlastnických hranic -zaměření a vyhotovení geometrických plánů.