VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Činnost: - čalounictví

Výroba: -truhlářská -zařízení, doplňky interiérů.

Tesařství: - výroba a montáž krovů - rekonstrukce a výměna krovů. Pokrývačství. Klempířství. Podhledy. Práce ve výškách horolezeckou technikou.

Nástrojářství. Výroba: -lisovací nástroje -CNC obrábění.

Výroba, prodej, montáž: - dveře - podlahy - nábytek.

Stavební činnost: - výstavby budov a domů - bourací práce - včetně odvozu - rekonstrukce budov, domů a fasád - přestavby a dostavby budov, domů - rekonstrukce koupelen a sociálních zařízení.

Pokrývačství, zednictví, klempířství, izolatérství, tesařství, technickoorganizační služby v oblasti vyhrazených plynových zařízení.

Stavby, stavební činnost: - novostavby-rodinné domy, administrativní objekty - rekonstrukce bytů - půdní vestavby - zámkové dlažby, palisády, ploty, opěrné zdi.

Kompletní stavební práce: - zednické - sádrokartonářské - obkladačské - rekonstrukce koupelen, bytového jádra, bytu, domu - zateplení fasád - bourání. Malířské, natěračské práce. Úklidové služby: - úklidy domácností - úklid kanceláří, bytů, staveb nebo administrativních budov - čištění koberců a sedacích souprav.

Ocelové konstrukce a technologie. Kompletní dodávky, včetně zajištění projektů, spodních staveb a montáže: -ocelové konstrukce staveb -skladové haly -průmyslové objekty -zámečnické konstrukce -polykarbonátová skla -kovové-skleněné -fasády -portály -interiéry -světlíky. Zámečnictví: -pojízdné brány -okrasné mříže, ...

Služby: - revitalizace panelových domů - stavební činnost - zednické práce - výstavba rodinných domů - renovace bytů a kanceláří - zateplení fasád - dodávka, montáž - plastová okna, dveře - rekonstrukce střech - koupelny na klíč - nátěry fasád a střech - montáže sádrokartónů. Zajistíme a provedeme program "Zelená ...

Stavební práce v rozsahu do 10 miliónů. Rodinné domy na klíč: -rekonstrukce -novostavby. Práce: -malířské -natěračské -obkladačské -kamenické -fasádnické. Stavba lešení. Stavební dozor. Inženýrská činnost. Projekce.

Kamenictví -kamenické práce -zhotovení a renovace pomníků a zákrytových desek.

Mond parkety: - podlahové krytiny, podlahoviny. Vyrábíme v dřevině dub v pěti různých vzorech a síle 8mm

Revize: -elektrické zařízen a hromosvody. -oprava z revizí.

Řemeslo: - malování, malířské práce - natírání, natěračské práce - lakování, lakýrník, lakýrnické práce - tapetování, tapetářské práce.

Autodoprava. Silniční doprava nákladní: - vnitrostátní - mezinárodní. Demolice a zemní práce.

Sklenářství. Sklenářské práce: - zasklívání - sklo - broušení, řezání, vrtání - rámování - paspartování obrazů.

Práce: -komplexní stavební práce na klíč: -rekonstrukce bytového jádra -rekonstrukce koupelny -zednické práce -obkladačské, obkladačství, obklady, dlažby -montáže sádrokartonových desek a podhledů.

Činnost: - elektroinstalace Prodej: - elektrospotřebiče - elektronářadí

Výrobky z přírodního kamene: -pomníkové díly, doplňky-mísy, vázy, svítilny -dlažby, dlažební kostky, obklady, schody -zahradní architektura.