VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Montáž: -voda -topení -plyn -tepelná čerpadla -solární kolektory.

Kovářství a zámečnictví. Výroba, montáž: -vrata -brány, automatické pohony bran -oplocení -mříže -zábradlí -ocelové konstrukce.

Truhlářství I+K Výroba: - nábytek - bytové doplňky - kuchyně na míru - dveře na zakázku - schodiště.

Stavby na klíč. Rekonstrukce. Zateplovací systémy. Sádrokartony. Odstraňování a zakládání staveb.

Radek Pecha StAR+ - zhotovení fasád u historických budov - zhotovení nezateplených a zateplených fasád u rodinných domů - rekonstrukce, adaptace budov a půdních vestaveb - rodinné domy na klíč - oprava a rekonstrukce lidových stavení.

Služby: -zemní vrty -vrtané studny -hydrogeolocické průzkumné vrty -vrty pro tepelná čerpadla. Další údaje k aktualizaci

Montáž, oprava, servis: - voda - topení - plyn Prodej: - vodoinstalace, topení.

Služby: - výroba laviček - zámečnictví - výroba pískovišť, pískoviště

Obkladačské práce, veškeré v plzeňském kraji a okolí. Poradenství. Dlažby, mozaiky, KLINKOR.

Stavební práce: - tesařské - zámečnické - plynařské. Zateplování budov.

Truhlářství: -výroba ze dřeva masiv, dýhovaný masiv, dýha, laminodesky -okno, okna -dveře -oddělovací stěny -palubky -dýhované obklady -nábytek -kancelářský, dětský, kuchyňský, stoličky -nábytek pro restaurace, bary, vinárny -postele, válendy i s úložným prostorem, palandy.

Naše firma Vám může nabídnout zcela kompletní služby v oblasti stavebnictví. Od počatečních konzultací, přes projektování, přípravu stavby a vlatní realizaci. Provádíme jak nové stavby, tak rekonstrukce. Jsou Vám k dispozici tyto profese: Zedník, obkládač: - provádějí hrubé stavby, sanační, vnitřní a vnější omítky, výměny oken a ...

Naše služby: - pokládka anhydridových a litých podlah pro soukromý i veřejný sektor.

Práce: -truhlářské -tesařské.

Prodej autodílů: -náhradní díly na nákladní automobily AVIA, LIAZ, TATRA -náhradní díly na osobní automobily objednávkovým způsobem. Opravy: -díly výměnným způsobem -chladiče všech typů -kloubové a klikové hřídele. Práce autojeřábem. Prodej: -plyny LINDE.

Pohostinství: -restaurace. Služby: -ubytování: -motel. U silnice E-50. Práce: -zámečnické -natěračské a malířské.

Hydroizolace: - vlhkých zdí klasickou metodou: - ruční podřezání ruční pilou s vložením asfaltového pásu s nosnou vložkou ze skelné rohože, hydroizolace podlah - hydroizolační vany a hydroizolace plochých střech. V zimním období také menší stavební práce.

vodoinstalatérství a topenářství montáž a opravy vyhrazených plynových zařízení zámečnictví

Výroba: -rozvaděče NN**, VN**. Práce: -elektroinstalační.

Zakázkové truhlářství. Vysoušení dřeva. Dřevovýroba.

Stavební činnost: -kompletní dodávky staveb -rekonstrukce, modernizace, přestavby -projekty jednoduchých staveb -prodej a dovoz stavební materiál, písky -odvoz suti -zemní práce.

Kladení, montáž, prodej, E-shop: - veškeré podlahové krytiny - PVC, koberce, antistatika, korek, dřevotříska, dřevěné laminátové podlahy, marmoleum. Stěrkování podlah. Podlahářství.

Zámečnictví. Výroba: -zámky, kování.