VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Čalounictví. Oprava: -čalouněný nábytek -čalouněné dveře. Výroba: -čalouněný nábytek na zakázku.

Stavební firma: - kompletní stavební činnost - topení - vodoinstalace - plynoinstalace - montáže solárního vytápění a tepelných čerpadel. Penzion Boďa Horní Němčí 380 Tel.: 572 649 096 Mobil: 777 910 381 E-mail: penzion@boda-mont.cz www.penzion.boda-mont.cz - apartmá 2-lůžkový pokoj s přistýlkou, sociální zařízení s vanou, TV, ...

Výroba, montáž: - bazény - galvanické vany - vzduchotechnika - produkty z plastů Sídlo: STP plast spol. s r. o. Na Vršku 109 471 27 Stráž pod Ralskem

Práce: -topenářské -instalatérské.

Montáž, projekce: - plynové přípojky - rozvody vody a kanalizace - ústřední topení - rozvody a topení na propan-butan - zásobníky na propan-butan - plynové kotelny nad 100 KW Maloobchod, prodej na splátky, leasing - spojovací materiál (voda, plyn, topení) - plynové kotle - ohřívače TÚV - sporáky - vodovodní baterie - ...

Návrhy a výroba kuchyňských linek, vestavných skříní, bytových doplňků, postelí, schodů, venkovních dřevostaveb (zahradní domky, plotové dílce, pergoly, zahradní nábytek, stavby pro děti). Zajišťujeme dopravu a montáž našich produktů, dle dohody se zákazníkem.

Provádíme: - stavební, montážní a demoliční činnost a autodopravu. Zaměřujeme se na: zemní práce, výkopové a stavební práce - inženýrské sítě, rekultivace skládek a krajiny, výstavba golfových hřišť a demolice objektů. Přeprava sypkých hmot.

Kamenictví. Výroba, opravy: -pomníky -krycí desky.

Oprava: -vozidla Škoda. Práce: -mechanické -svářečské. Odtahová služba.

Malíř obrazů, obrazy: -portréty -akty -živé modely -zvířata, myslivost -ostatní. Restaurátorské práce.

Elektroinstalatérství. Montáž, opravy a zkoušky: - vyhrazená elektrická zařízení. Provozování kulturních a kulturně - vzdělávacích zařízení.

Zámečnictví, výroba: - mříže - zábradlí - ocelová schodiště

Služby: - malíř - natěrač

Kamenosochařství, výroba: - cementové zboží

Práce: -truhlářské. Výroba: -prahy dřevěné.

Kominické práce. Sběr odpadů.

Zabýváme se výstavbou zpevněných ploch, chodníků, zděných plotů; provádíme rekonstrukce a asanace dvorků a zahrad. Vše od návrhu, studie, projektu až po vlastní realizaci.

SLUŽBY: - projekty a realizace elektrovýzbroje pracovních strojů a linek - Compressor Management System, regulace výroby stlačeného vzduchu a vyhodnocování spotřeby - prodej snímačů průtoku a proudění vzduchu firmy Schmidt Technology - programování průmyslových automatů - vizualizace a řízení technologických procesů pomocí osobního ...

Dřevovýroba. Truhlářství. Výroba: - nábytek - kuchyně - vestavné skříně, šatny - schodiště - dveře vstupní a interiérové - dřevěné prvky exteriér - dřevostavby. Návrhy interiérů: - nábytek bytový - veřejné prostory - vybavení kanceláří, ordinací.

Stavební práce: - zednictví, zedník - zateplování fasád - obkladačské, dlaždičské práce - pokládání obkladů a dlažeb - sádrokartonářské práce. Zelená úsporám.

Výroba: - nábytek - kuchyňské linky - vestavné (vestavěné) skříně - komody - kancelářský nábytek. Truhlářské práce.

Služby: -dámské krejčovství -zakázkové šití oděvů -úpravy obleků.

Truhlářství: -zakázková výroba -soustružení polotovarů na výrobu hraček -výroba dřevěných oken, dveří a schodů.

Dřevovýroba: -dětské zahradní domky a přístřešky -dětská pískoviště -dřevěný zahradní nábytek -zahradní lavice a stoly -zahradní nábytek pro děti -skluzavky, houpačky -dekorační předměty pro zahradu.

Elektroinstalace: -výroba rozvaděčů -revize -instalace hromosvodů -elektromontážní práce NN, VN -slaboproudé rozvody -měření a regulace, EPS -projekční činnost. Správa nemovitostí.