VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Montáž, prodej: -voda, topení -topenářské, instalatérské práce -prodej vodoinstalatérských a topenářských potřeb -vybavení koupelen.

Naše služby: - topenářské práce - instalatérské práce - plynařské práce.

Hana Šlocarová se zaměřuje na módní originální oděvy pro ženy různého věku. V ateliéru vytváří modely vhodné pro běžné denní nošení, ale i pro společenské a slavnostní příležitosti. Látky zpracovává pomocí různých technologických postupů ručního barvení a malování, proto je každý kus originál. Oděvy zhotovuje v klasických velikostech S až XL ...

REVIZE: - elektrická zařízení silových rozvodů - elektrická zařízení pracovních strojů - elektrické nářadí a spotřebiče - hromosvody MONTÁŽ, OPRAVA: - silové rozvody - slaboproudé rozvody - elektronické zabezpečovací systémy - hromosvody

Elektroinstalace, elektroinstalační práce: - silnoproud, slaboproud, - CCTV - EZS, - EPS, - LAN, - elektrické podlahové vytápění, - revize, projekty, Dodávka a montáž zavěšených stropních systémů AMF Thermatex.

Práce, montáž, revize: -elektro revize všech zařízení bez omezení napětí včetně prostor s nebezpečím výbuchu -vyhledává trasy kabelů pod a bez napětí nejen silových -domovní a průmyslové instalace, trafostanice, rozvodny, volná a kabelová vedení -oprava, údržba vyhrazených elektrických zařízení -zkoušky zvýšeného napětím a trasování kabelů, ...

Provádíme: -montáže solárních systémů (fotovoltaika, termika) -elektromontáže domovních i průmyslových objektů -datové rozvody -elektrické zabezpečovací systémy -elektrické požární systémy. Nabízíme: -návrhy -realizace -projekty -el. revize.

Provoz zakázkového truhlářství. Výroba, opravy a rekonstrukce špaletových oken a dveří. Osazování okenních parapetů. Nabídka zařízení interiérů. Provádíme rekonstrukce bytů i výrobu nábytku - kuchyňské linky, schodiště, dveře.

Stavební práce: -stavby na klíč -modernizace -rekonstrukce -zateplování budov -výměna bytových jader -malířské a natěračské práce -vodoinstalatérské práce.

Elektroinstalace. Provádění elektromontážních prací, elektromontáže. Výroba: - rozvaděče. Montáže: - distribuční trafostanice - elektronické zabezpečovací signalizace - elektropožární signalizace - měření a regulace. Programování logických automatů. Provozovna: - Pazderna č. 73, 73951 okr. Frýdek-Místek.

Prášková lakovna - komaxit: -povrchová úprava kovových dílů, ocelových konstrukcí, vrat, ocelových dveří a zábradlí. Zámečnická výroba.

Voda, topení, plyn. Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské. Montáž: - solární systémy - tepelná čerpadla.

Truhlářství: -zakázková výroba -atypický nábytek z masivu, lamina -kuchyňské linky nové i renovace -dveře -schody -renovace starého nábytku.

Poskytujeme komplexní služby při zařizování bytových interiérů na míru. -návrhy a realizace interiérů -prodej a tonování barev (HET, HERBOL, DULUX atd) -výroba nábytku na míru -podlahy -stínící technika atd.(žaluzie, rolety, jap.stěny, atd) -provádíme malby a kompletní úpravu stěn dek. technikou -sádrokartony

Zakázkové šití oděvů, opravy a úpravy šatů a oděvů.

Služby: -vedení účetnictví včetně ekonomického poradenství a zastupování na úřadech. Truhlářství: -zakázková výroba -nábytek -bytové doplňky -soustružení dřeva. -Trhové Sviny, Otěvěk 120 -tel.: 602829202.

Broušení strojních nožů do délky 2m: -tvrdokov -HSS (šlechtěná ocel) -nástojářská ocel. -nože pro řezačky papíru -hoblovací nože -padací nůžky-klempířské. Soustružení-350x2, 5 m.

Stolařství BIČAN: -truhlářské a stolařské práce. Zakázková výroba: - kompletní zařízení pro školky: - židle, stoly, skříně Interiéry: - vchodové i interiérové dveře - vrata - schodiště - kuchyňský sedací nábytek - zařízení restaurací - obývací ...

EMPECOM, s.r.o. Olomouc Služby: - Internet - Moravská síť, MorNet - bezdrátový internet - WiFi - komplexní IT řešení. - poradenská činnost v oblasti informačních technologií (IT) - systémová, procesní a projekční analýza - dodávka komunikační sítě na klíč - instalace strukturované kabeláže - výstavba bezdrátové sítě ...

Galerie. Výroba zrcadel. Rámovací služba. Sklenářství.

Výroba nábytku. Truhlářské zakázkové práce.