VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Čalounictví: -autočalounění -čalounění nábytku -letecké čalounění -šití plachet -lodní plachty -velký výběr čalounických látek. Menší truhlářské práce: -lakování, klížení apod.

Truhlářství, stolařství. Truhlářské práce.

Elektromontáže, elektroopravy: -bytová a průmyslová elektroinstalace. Projekce, opravy, revize, provádění periodických revizí včetně sledování termínů a následné odstranění závad: -elektrická zařízení -hromosvody. Prodej a montáž vytápění, topení: -přímotopné i akumulační elektrické -podlahové -regulace vytápění a ...

Tesařství. Výroba: - pergoly. Montáž: - dřevěné konstrukce krovů.

Realizace: - stavby a rekonstrukce obytných domů - rekonstrukce historických budov - ekologické stavby - výstavba a rekonstrukce průmyslových objektů - sanace zdiva.

Práce: - vodinstalatérské - topenářské

Malířské a natěračské práce: - úpravy venkovních fasád - malby interiérů - malby exteriérů - nátěry ocelových konstrukcí - nátěry střech a podlah - drobné zednické práce - nátěry historických budov.

Provádění stavebně řemeslných prací.

Činnost: - plynoinstalace - revize plynových zařízení - revize a zkoušky tlakových zařízení a nádob na plyny

Řemeslo: -zámečník -topenářské práce - opravy -vodoinstalatér - opravy -rozvody teplé, studené vody z PVC*. Výroba: -vrata, ploty, brány, regály, zábradlí, schody.

Kominictví. - Měření emisí dle Zákona č. 86/2002 Sb. - Výchozí revize komínů - Revize komínů podle Nařízení vlády č. 91/2010 Sb. - Vložkování komínů - Stavba nových komínů - Opravy prasklých keramických tvarovek u systémových komínů - Posuzování komínů - Čištění komínů

Kominictví. Čištění města, sanační a podobné činnosti.

Služby: - kominictví - vložkování komínů.

Vložkování komínů, kontroly a čištění komínů.

Stavebn firma: -provádění bytových, průmyslových, občanských a formou vyšší (generální) nebo nižší (subdodavatelské) dodávky včetně dodávky staveb "na klíč". -dodávky nových staveb -rekonstrukce, modernizace a opravy, včetně odstraňování staveb nebo jejich sanace -stavební a montážní práce, výkony a dodávky v ...

Montáže, opravy, rekonstrukce: -elektrická zařízení NN, VO a VN do 35kV. Zemní práce, teréní úpravy. Rekonstrukce -inženýrské sítě (elektro, vodovody, kanalizace, plyn). Dodávky, montáž, servis: -systémy EZS, EPS -kamerové systémy -telekomunikační systémy - metalické, optické. -projekty a studie, rekonstrukce všech typů ...

Strojírenský výroba: -obrábění - soustružení a frézování jak klasické, tak CNC -broušení -tepelné zpracování -chemická úprava povrchu -montážní práce -kontrola kvality -galvanická povrchová úprava kovů -lisování.

Služby: - kovovýroba - truhlárna - stavební doprava - stavební rekonstrukce domů a bytů - výroba ocelových dveřních zárubní a truhlářských výrobků.

Práce: - geodetické práce - geometrické plány - vytyčování hranic - zaměření staveb - mapové podklady pro projekce - účelové mapy - výškopisy.

Přípravné práce pro stavby na území celé České republiky. Zemní práce: -stabilizace a úpravy zemin -výkopy, hloubení základů, hutnění -rekultivace území po těžbě, terénní úpravy, skrývky ornice, výstavbu a opravy lesních, horských a polních komunikací, úpravy rybníků a koryt řek, rekultivace skládek. Recyklace ...