VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Projekce, projektování: Stavby plynárenských a odběrních plynových zařízení

Prodej: -normálie pro výrobu vstřikovacích forem a střížných nástrojů. Kooperace v nástrojářské výrobě. Výhradní zastoupení firmy STRACK.

Prodej a pokládka: - vinyl, PVC, koberce, lamino podlahy. Prodej a pokládka vč. povrchové úpravy: - masivní dřevěné parkety a prkna. Renovace: - parket a prken, sportovní podlahy-tělocvičny-vč. lajnování. Dodávka a montáž: - venkovní terasy z WPC a exotických dřevin. Kompletní realizace: - schodiště na míru ( samonosná, ...

Výroba jiných oděvů a oděvních doplňků.

Zámečnictví. Výroba: - brány, branky, vrata - zábradlí, schodiště - ocelové konstrukce.

Stavební činnost: - zateplování rodinných domů - výkopové práce - zednické a obkladačské práce. Projekce požární ochrany staveb. Střechy: - krytina - klempířské práce.

Klíče - zámky - trezory. Zámečnictví. Výroba: - klíče - autoklíče - autoklíče s imobilizérem - výroba systémů generálního klíče SGHK. Prodej a montáž: - bezpečnostní kování - bezpečnostní dveře Sherlock - zámky - vložky FAB - cylindrické vložky. Prodej: - trezory - zabezpečení automobilů proti krádeži. Kompletní ...

Zemní a výkopové práce pásovým minibagrem Caterpillar 302, 5 a traktorbagrem 432 E2. Terénní úpravy: - smykovým pásovým nakladačem CAT 279C. Autodoprava: - kontejnerová Avie A75.

Autodoprava Opava - auto s rukou a kontejnery. Kontejnerová vozidla s užitečnou hmotností 6 t. Pronájem kontejneru. Dovoz, odvoz: - písek - štěrk - beton - uhlí - palivové dřevo - sutiny - stavební odpad - materiál na paletách (valník - plato). Dodávka, rozvoz: - palety, dřevěné euro palety. Topení, voda, plyn.

Výroba, prodej: - zařízení pro gastronomii, velkokuchyně - nerezové zařízení - vybavení pro catering, zdravotnictvím, jiný průmysl. Práce: - opracování na CNC - svářečské - brusičské - zámečnické.

Práce: -domovní instalace, instalatérské, instalační: -vodoinstalatérské, vodoinstalační -topenářské, topenářství, topení, TOPO. Montáž, oprava, servis, revize: -plynová zařízení.

Práce HSV-stavební Práce PSV-řemeslné -klempířské -zámečnické -truhlářské -elektroinstalační -doprava AVIA, traktor, LIAZ -zemní práce WARYNSKI -práce autojeřábem P-V3S-AD 080. Komenského 48 tel.: 0462-316955 Poštovní 2 tel.: 0462-312379.

Elektro-antény: -elektrické rozvody -satelitní antény -UPC direkt -pozemní digitální TV.

Kominictví, kominické práce, kominík.

Výroba, montáž, rekonstrukce: - kuchyně, kuchyňské linky. Stolařství.

Práce: -zednické -obkladačské.

Stavební firma. Stavby: - na klíč - půdní vestavby -r ekonstrukce i bytů. Práce: - drobné zednické - vyzdívání bytové jádra - fasády i zateplené - obklady - omítky - plastické vnitřní fasády omyvatelné a možnost znovu přestříkání.

Návrhy, realizace, výroba, šití, prodej, eshop: - patchworkové povlaky na polštářky, přehozy na postele, dětské patchworkové polštářky, kapsáře, zavinovačky pro miminka, povlečení do postýlek, prostírání, textilní tašky, obaly na knihy, kosmetické taštičky.Dále se zabýváme strojovým vyšíváním - vyšijeme bryndáčky se jmény, křtící roušky, ...

Montáž: - KNAUF a RIGIPS sádrokartonové příčky, podhledy, předsazené stěny, půdní vestavby, obklady trámů a ocelových konstrukcí - minerální podhledy AMF kazety Thermatex nebo dle výběru. Vlastníme certifikát na protipožární provedení Kanuf a Rigips.

Dřevovýroba, truhlářství: kuchyně, vestavěné skříně, interiérové dveře -koupelnový nábytek. Dodávka: -včetně sanitární keramiky -JIKA -ROCA.

Elektromontáže, elektroinstalace: -silnoproud -slaboproud Práce: -instalatérské -topenářské -vduchotechnika a chlazení -stavební a inženýrská činnost -projektování, projekce -montáž měřidel.

Maloobchod, prodej: - keramické obklady a dlažby - sanitarní keramika (vany, sprchové kouty) - lišty - stavební chemie (penetrační nátěry, izolační stěrky, nivelační hmoty, lepící tmely, spárovací hmoty a silikony). Rekonstrukce: - koupelny, kuchyně, terasy a interiéry. Pokládka: - obklady, dlažby. Dodavatelé: Ceresit, Mapei, ...