VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Instalatérství Služby: -instalatérské práce -vodoinstalační práce.

Služby: -vodoinstalační práce -rozvody vody. -topení plyn

Výroba: - zámečnická - kovovýroba.

Truhlářské práce: - kompletní zařízení interiérů Truhlářská výroba: - interiérové dveře, vchodové dveře - eurookna - schodiště - plovoucí podlahy - zakázkový nábytek

Arboristika. Výškové práce. Autodoprava.

Kovovýroba. Práce: -zámečnické -kovoobráběčské.

Truhlářství, výroba: - dveře, okna

Galvanizace kovů: - zinkování - moření - zinkofosfát.

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení.

Autoservis. Servis, oprava: - havarované i zkorodované automobily Práce: - klempířské, autoklempířské - mechanické - lakýrnické, autolakýrnické - drobné opravy

Tesařství: - střešní konstrukce - přístřešky - altány - terasy - dřevěné obklady.

Provádíme tesařské a truhlářské práce, pořez a výkup dřeva.

Tel.č.neověřeno Čalounické práce: - opravy: - starožitný nábytek - potahování: - sedací soupravy - dveře. Bohatý výběr potahových látek.

Podlahářské práce(podlahové krytiny), sadrokartonářské práce, malování, zateplení domů.

Stavební firma: -občanská a bytová výstavba, rodinné domy na klíč -rekonstrukce -kontejnerová doprava. Práce: -stavební, zednické -bourací a demoliční práce -zateplování fasády -domovní instalace -malířské -obkladačské -podlahářské -truhlářské -sádrokartony.

Elektroinstalační práce. Elektro práce. Montáž: - silnoproud - slaboproud - elektronické zabezpečovací systémy (EZS) - elektronická požární signalizace (EPS) - hromosvody - průmyslové elektroinstalace. Revize elektro. Sídlo firmy: - V. K. Klicpery 286/1, Havířov - Šumbark.

Tesařství. Práce: - tesařské.

Plynoservis. Práce, montáž, revize: - plynařské - plyn.

Zámečnictví, nástrojářství.

Práce: - sádrokartonářské.

Klempířství a pokrývačství. Klempířské práce: -všechny druhy materiálů -měď, pozink, titanzinek -parapety, okapy, svody, oplechování. Pokrývačské práce: -rekonstrukce střech -nové střechy -všechny druhy krytin-pokládka, výměna -difuzní fólie -laťování -osazení střešních oken.