VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Stolařství, stolařské práce. Atypická výroba: - nábytek - interiéry - dřevěné schody, schodiště, zábradlí - dřevěné stoly, židle, lavice (restaurace, pivnice, vinné sklepy, bary) - selský nábytek - kuželky. Sériová výroba: - soustružené výrobky a polotovary (měkké, tvrdé dřevo).

Provádí výstavbu, opravy, rekonstrukce a podílí se na odstraňování havarijních situací na vodovodních a kanalizačních zařízeních zejména v oblasti hlavního města Prahy a blízkém okolí; jsou realizovány zakázky v rozsahu od malých bodových oprav až po výstavbu ucelených vodovodních a kanalizačních systémů velkých finančních objemů k veškerým ...

Služby: - jeřábnické práce - autojeřáb AD 20.

Práce, služby: - geodetické zaměřování budov.

Činnost: - projektování elektrických zařízení

Instalatérské práce -topenářské práce

Stavební zámečnictví. Výroba: - ocelové konstrukce. Práce: - stavebně zámečnické.

Velkoobchod: -spojovací materiál šrouby, matice, podložky, vruty -kotevní technika: kotvy, vrtáky, hmoždinky, šroubovací hroty BITY, chemické malty -stavební chemie MAPEI -tmely lepící, spárovací -hmoty stěrkové, sanační.

Výroba: -světelná a nesvětelná reklama -světelné výstrčky-jednostranné i oboustranné -světelné markýzy -reklamní polepy automobilů, výloh apod. -atiky benzinových čerpadel -světelné totemy pro benzinové stanice -písmena, logoznaky různé konstrukce.

Stavební práce, rekonstrukce: - fasády, střechy, koupelny, bytová jádra. Demolice. Zámková dlažba. Zemní práce. Rodinné domy na klíč.

Instalatérské a topenářské práce. Dodávky vodoinstalace, rozvody plynu.

Výroba: - nástroje a nářadí - formy a plastové díly pro automobilový průmysl.

Výroba: - kuchyňských linek, vestavěných skříní, kancelářského nábytku, dětských pokojů a doplňků. Kuchyně od zadání do 3 týdnů.

Nabízíme služby: - komplexní dodávka: - stavby rodinných domů - přestavby a rekonstrukce domů a objektů - nízkoenergetické domy - pasivní domy - rekonstrukce bytů - rekonstrukce podkroví . Dále: - zateplení - fasády - základové desky (i pro dřevostavby) - hrubé stavby - omítky - okna a dveře - ...

Zámečnictví. Práce: - zámečnické.

Obchodní činnost. Oděvní výroba.

Truhlářství: řezání plošných izolací.

Kovovýroba. Sériová výroba: - řezací a chladicí trysky pro hutní podniky - strojní součásti a díly. Strojní obrábění kovů.

Geodezie: - inženýrská a důlní - geometrické plány. Zeměměřičská činnost: - zaměření polohopisu, výškopisu, inženýrských sítí a dalších skutečností dle potřeby (podklad pro studii a projekt) - tvorba a údržba účelových map velkého měřítka - zaměření skutečného stavu stavebních objektů (podklad pro studii a projekt) - ...

Výroba: -smaltované nádobí -teflonové nádobí -lisování dílů pro automobilový průmysl. - lisování, lisařské práce (řemesla strojírenská) - svářečské práce (řemesla strojírenská) - lisovny (výroba a řemesla) - lisování (výroba a řemesla) ISO/TS 16949, ISO 9001, ISO 14001

Zajišťujeme : - architektonické návrhy a studie - kalkulace nákladů - stavební inženýring