VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Služby, práce: -malířství -natěračství

Rekonstrukce: -bytová jádra -byty -koupelny. Práce, služby: -sádrokartonářské -obkladačské - zednické -malířské.

Kovářství: -kovářské práce a broušení nožů.

Výroba: -válendy, letiště, matrace, dvoulůžka. Opravy: -čalouněný nábytek a dveře. Prodej: -molitan o síle 1 až 10 cm** -potahové látky -pružinové a molitanové matrace.

Sklenářství: - rámování obrazů - zasklívání oken i dveří

Brousíme nástroje všeho druhu pro řeznictví, restaurace, domácnosti, zahradu, - nože, nůžky, též pily, lékařské a pedikérské nástroje, brusle aj.

Truhlářské práce: - interiéry - kuchyně - schodiště - vestavěné skříně.

Služby: -měřicí a regulační technika -elektroinstalace.

Topenářské práce, elektroinstalační práce.

Práce: - zednické - obkladačské - dlaždičské.

Stavební firma. Montáž suchých staveb.

Instalace: -voda -plyn -topení -instalatérské a topenářské služby

ESO - dřevěný nábytek Maloobchod: - dřevěný nábytek - interiéry. Služby: - kompletní návrhy a realizace interiérů - pokládka podlah - svět vašeho spánku.

Projektová příprava a realizace: - stavby - ocelové konstrukce - kotelny - rozvody potrubí - topení včetně revizí - revize tlakových nádob. Prodej: - průmyslové armatury. Servis, oprava: - pojistné ventily - tlakoměry.

Zámečnictví: -ploty, oplocení pozemků -vjezdové brány posuvné, dvoukřídlé -garážová vrta -elektrické pohony -zámečnická výroba -bezpečnostní dveře, mříže.

Výroba, montáž: -prosklené konstrukce z polykarbonátových materiálů-světlíky, stěny, rampy, RWA* klapky apod. Aplikace: -tvrdé polyuretanové pěny ELASTOPOR H1611/1 vysokotlakým strojem GUSMER H2000. Izolace: -střešní pláště z modifikovaných asfaltových pásů a fólií PVC*. Prodej: -polykarbonátové desky MAKROLON ...

Generální opravy střech horolezeckou technikou i pomocí lešení. Práce: - tesařské, klempířské - pokrývačské - pokládání veškerých střešních krytin: - živičný střešní šindel - střešní tašky, eternitové šablony - celoplechové pláště (plech) - sádrokartonové systémy-montáže - montáže plastových okapových systémů - revize a montáž ...