VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Stavební práce. Zednické práce. Stavby: - rodinné domy na klíč.

Nabídka služeb: Autodoprava převoz materiálu nakládání hydraulickou rukou do 1, 5t Provádění zemních prací - UNC Prodej písku Asfaltování Řezání asfaltu Čištění kanalizací Vývoz septiku Rozvoz kontejnerů 7m3 Práce kompresorem Zimní údržba dle písemných objednávek Truhlářské práce Práce plošinou Elektrikářské práce na ...

Služby: -elektromontážní, elektroservisní a revizní práce -instalace hromosvodů, kamerových systémů, venkovního osvětlení a požární signalizace.

Výroba, montáž: - garážová vrata, vjezdové brány - vstupní branky, oplocení (ploty) - kovová okna - ochranné dveřní a okenní mříže - segmentová a točitá schodiště - schodišťová a balkónová zábradlí - plechové skříně a regály - ocelové rámy pro reklamní poutače - vybavení sportovišť - vlajkové stožáry - rohože, škrabáky - ...

Prodej, montáž, servis, údržba: -elektrická zabezpečovací signalizace -elektronické zabezpečovací systémy s připojením na pult centrální ochrany -kamerové systémy-průmyslová televize -kontrola docházky a vstupu -domácí telefony a videotelefony -systémy kontroly obchůzek -automatické závory -automatické brány otevíravé ...

Lisování a výroba součásek ze železa a z barevných kovů. Služby opracování kovů, kovovýroba: - kování - lisování - ražení - válcování - protlačování kovů - prášková metalurgie.

Plynová zařízení. Projekty, montáže, revize, servis: - plynových zařízení - topných systémů. Plynové, kondenzační kotle, elektrokotle, solární ohřev.

Prodej, montáž: -kazetové stropy-podhled Práce, služby: -zednické

Prodej: -technické plyny AGA* -hutní materiál. Služby: -kovovýroba -zámečnictví -svařování MIG*, MAG*, TIG*

Firma DEMK s.r.o. působící v Praze a okolí se zabývá ukládkou inertních materiálů, prodejem štěrků a písku, recyklačními technologiemi a také zajišťuje dopravu sypkých stavebních materiálů na místo určení, odvoz odpadu a suti v kontejnerech.

Naší hlavní činností je kompletní realizace střech, včetně oprav a rekonstrukcí.

Práce: - vodoinstalatérské - plynařské - topenářské.

Krejčovský salon Helena a Milan Šutovi: - šití a úpravy oděvů. - šití na zakázku.

Truhlářství, stolařství. Výroba: - schody, schodiště - kancelářský nábytek - ložnice - kuchyně, kuchyňské linky - dveře - zahradní nábytek.

Práce: - malířské - natěračské - lakýrnické.

- Montáže kompletních střešních systémů - Pokrývání střech - Pokrývačské práce. Dodáváme střechu na klíč nebo zajišťujeme tesařské, pokrývačské a klempířské práce, montáže hromosvodů včetně revizí. Součástí naší práce je i bezplatná poradenská činnost k řešení střechy a bezplatné vyhotovení cenových nabídek.

Geofyzika. Geofyzikální měření vrtů. Karotáž. Geologické práce.

Podlahářská firma. Řemeslnické práce: - podlahář - podlahy PVC: - Novoflor, Standard, Domo, Extra Novilon - podlahový korek - plovoucí podlahy Kronofix, Magnum - samonivelační směsi MFC - zátěžové koberce, bytové koberce - lité podlahy, průmyslové podlahy - antistatické podlahy - Gamrat, Elektrostatik - renovace parket - ...

Elektromontáže Revize: - elektro - hromosvody.

Služby: -ploché střechy -zateplování střech -ochranné nátěry střech -izolace -proti radonu -proti vodě -zemní -pokrývačské práce. Dodávka a montáž: -ploché střechy -střešní taškové krytiny -střešní asfaltové šindele -střešní zahrady a terasy.