VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Malby (klasické, prováděné vysokotlakou technikou Airless). Nátěry fasád. Nástřiky. Dekorativní úpravy technikami Oikos. Stříkané a broušené omítky. Montáž: - sádrokartony, minerální podhledy. Lepení: - dekorační lišty, rozety, stropní kazety. Práce: - malířské, natěračské - omítkářské - sádrokartonářské.

Malířské a natěračské práce všeho druhu včetně práce ve výškách, stavění lešení. Společenské zařízení pod Dubňanskou Horou-vinařská oblast: -pořádání různých společenských akcí -narozeniny, oslavy, výjezdní zasedání -kapacita 60-80 míst -občerstvení všeho druhu.

Správa bytového fondu. Poradenství: - právní - v oblasti správy domů, bytů a nebytových prostor a činností souvisejících s realizací Zákona o vlastnictví bytu. Montáž, servis: - výtahy. Práce, revize: - elektroinstalatér - vodoinstalatér - topenář. Opravy, servis: - plynová zařízení. Instalace, servis: - měřicí a regulační ...

Zakázkové truhlářství. Výroba: -špaletová okna -eurookna -vnitřní dveře -vchodové dveře -zárubně -točená schodiště. Materiál: -masivní dub, buk, smrk, borovice -lamino. Povrchová úprava dle požadavků zákazníka.

Firma byla založena roku 1991. Práce většího i menšího rozsahu (komunikace, základy rodinných domů, bazény, výkopy inženýrských sítí, terénní úpravy zahrad, podezdívky) Konzultace a rozpočty provedeny přímo na místě u zákazníka zdarma.

Naše firma byla založena v roce 1996 se specializací na: - pokládání dlažeb - obkládání koupelen - kompletní obkladačské práce - drobné zednické práce.

Provádíme hrubé stavby, rekonstrukce staveb, střech, střechy na klíč, vestavby, dřevostavby, pergoly, ploty, výškové práce za pomocí horolezecké techniky.Zdarma provedeme : Zaměření, rozpočty, poradenství. V rámci smlouvy Podnikatelská pojistka pro případ škod zaviněných naší činností na stavbě, pro případ živelných pohrom, zcizení a pod.

Stavební firma. Specializace na montáž střešních krytin, klempířské práce, montáž elektro a zednické práce. Montáž střešní krytiny. Rekonstrukce střechy. Přestavba střechy. Oprava střechy. Dodávka, realizace, provádění, výstavba, montáž, rekonstrukce, přestavby, opravy, oprava, návrhy, realizace, izolace.

Naše služby: - elektroinstalační práce, montáže a revize hromosvodů - projektování.

Dodávka, servis: - náhradní díly na strojní součásti pro strojírenství, těžký průmysl a průmysl stavebních hmot - dodávka náhradních dílů pro doly a důlní techniku (drtiče, hřeblové dopravníky, pásové dopravníky, přírubové potrubí, vzduchotechnika) - kovoobrábění - zámečnická výroba - tváření za studena (lisování, ohýbání, ...

Vývoj, konstrukce, výroba, modernizace, rekonstrukce, montáž, opravy, generální opravy, servis, prodej: - veškeré stroje, díly, nářadí i dle dokumentace zákazníka - sklářské a bižuterní stroje a náhradní díly: - stroje a zařízení pro ruční i strojní výrobu i zpracování skla - lisovací, mačkací, omílací, rumplovací, třídící, ...

Služby: -malířské a natěračské práce.

Služby: -elektromontáže -elektroinstalační práce -voda, topení, instalace, rozvody -stavební práce -výměna bojlerů včetně dodávek.

Služby: -strojní vrtání studní -podvrty (130-500mm), zatahování kovových pažnic systém CENTREX, TUBEX -vrty pro tepelná čerpadla od 160mm výše -inženýrsko-geologický a hydrogeologický průzkum, -podzemní sanační práce, piloty a podloží -vyhledávání a průzkum ložisek nerostů a vodních zdrojů -zemní práce pomocí strojů a ...

Podlahářské práce: - parkety, korek, dřevěnné, plovoucí, laminátové podlahy: - pokládka, renovace - rekonstrukce, oprava - broušení, lakování parket - čištění, údržba, kartáčování.

Elektroinstalace. Elektromontážní práce: - silnoproud - hromosvody - rodinné domy, byty - průmyslové elektroinstalace.

Náš výrobní program je zaměřen na kovovýrobu: - výroba konstrukcí (hal, přístřešků…) a jejich opláštění - veškeré zámečnické práce - výroba mříží, zábradlí a plotové prvky - kovoobrábění: soustružení (do průměru 650mm a délky 3m), frézování, broušení (na kulato, na plocho), vrtání - stříhání plechů (tloušťky do 3 mm) renovace ...

Výroba: - zakázkové truhlářství.

Projektování a dodávka elektrických zařízení pro řízení hydraulických systémů. Elektro projekce. Dodávky řídicích systémů.

Ostření nástrojů pro: - kadeřnictví - domácnosti - truhlářství - řeznictví - kovoobrábění.

Montáž a dodávka: - měření a regulace - silnoproudé elektroinstalace - slaboproudé elektroinstalace. Výroba rozvaděčů. Opravy a údržba el. zařízení do 22 kV Údržba slabo a silnoproudých zařízení systémů MaR. Revizní a poradenská činnost.

Stavební činnost: - voda - plyn - topení. Projekce, montáž, revize, poradenství. Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské. Dodávky, montáže: - rozvody vody a odpadů vč. zdravotechnických zařízení - rozvody topení a plynu - výměny a montáže vodoměrů - termostatické ventily na ústřední topení. Sídlo společnosti: - Na ...

Činnost: - správa bytových a nebytových jednotek ve vlastnictví malých bytových družstev a společenství vlastníků - vedení účetnictví a daňové evidence pro veškeré fyzické a právnické osoby - non stop havarijní služba. Sídlo: - Na Sovinci 918/17, Ostrava - Stará Bělá.

Strojírenská výroba: -pro slévárenství, potravinářský průmysl, obytné celky, stavby mlýnů, pivovarů atd. -svařované a montované konstrukce a haly, včetně stavby a montáže -zinkování a lakování -dodávky opracovaných odlitků z oceli, tvárné a šedé litiny -speciální svařence -CNC obrábění -oplocení, brány, vojenské zátarasy atp. -nerezové ...