VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
KOMPLETNÍ STAVEBNÍ PRÁCE Průmyslové objekty Rodinné domy Rekreační objekty Garáže Střechy Rekonstrukce Zemní práce Zdící materiály Izolační materiály Střešní krytiny Pojiva Směsi Obklady a dlažby Nátěrové hmoty Klempířské výrobky Truhlářské výrobky

Truhlárna: -zakázková truhlářská výroba nábytku, interiétů, oken a dveří, klasická i EURO. -tesařské práce, nové krovy, rekonstrukce střech, dřevostavby včetně roubených staveb, ručně tesané trámy -pokládka dřevěného ručně štípaného šindele na střechy, zvláště památkové objekty.

Malířské a natěračské práce. Malířství a natěračství.

Zakázkové šití, strojové vyšívání, opravy všech oděvů, výroba dámských kabelek, výroba matrací a pelíšků pro domácí mazlíčky

Zajištění: -geodetické práce -geometrické plány -realitní činnost.

Práce, služby: -zateplení -rekonstrukce bytových jader -pokrývačské práce

Práce, služby: -malířství -natěračství

Strojírenská firma. Zakázková výroba (kusová, malosériová, sériová): - kontejnery (specializované, obytné, nákladní) - nerezová výroba pro různé segmenty průmyslu (potravinářský, chemický, medicínský). Práce: - obráběčské, obrábění - svářečské, svařování.

Zámečnické práce, zámečnictví: - speciální mříže do žákovských šaten - výroba - ploty, vrata. Instalatérské práce, instalatérství. Topenářské práce. Kompletní montáž topného systému.

Krejčovství. Zakázková výroba sportovních oděvů: -péřové dvojbundy -vesty -kalhoty -bundy (letní, zimní) -speciální oděvy pro: -lanovkáře a vlekaře -horolezce -sportovní školy -hokejové kluby -závodní lyžaře.

Truhlářství. Zakázková výroba, prodej: -dřevěný nábytek-masív -nábytek z laminovaných dřevotřískových desek -obývací stěny, ložnice, kuchyně, koupelny -skříně, válendy, stoly, židle, dětský nábytek, bytové doplňky -okna, dveře, podlahy -palubky, obrazové rámy, lišty pro malíře obrazů -obklady, stropní kazety Práce: ...

Kominictví, kominík: -vložkování komínů, revizní technik.

Sklenářství. Služby: -řezání, broušení, vrtání plochého skla a zrcadel -zasklívání oken a dveří. Výroba, prodej: -akvária -terária.

Naše firma nabízí strojní sádrové a vápenosádrové omítky, jádrové i šlechtěné omítky. Omítky aplikujeme použitím strojního omítacího stroje na veškeré vnitřní zdivo. Výkonujeme práce rychle, kvalitně a dodržujeme termíny. Samozřejmostí je pořádek a čistota na stavbě po celou dobu realizace. Držíme nízké ceny. Naší hlavní prioritou je ...

Služby: - stavební činnost - výstavba rodinných domů - opravy a rekonstrukcemi (staveb a bytů) - montáž rozvodů vody, topení, plynu, elektriky - bourací práce - zednické a obkladačské práce - úklidové práce.

Zakázkové krejčovství: -šití oděvů na zakázku.

Výroba, montáž a servis: - vzduchotechnika - klimatizační zařízení.