VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Stavební činnost: -rekonstrukce -zateplování staveb -zemní práce -odvoz sutí kontejnery. Ubytovna: -Plav 3, tel.:387988982.

Výroba z přírodního a umělého kamene: -pomníky -schody -parapety -kuchyňské pracovní desky -zahradní architektura -kamenosochařství -atypické prvky na zakázku.

Truhlářství, truhlářské práce, stolařství, stolařské práce. Zakázková výroba: - okna, dveře, zárubně - zahradní nábytek - altánky, zahradní domky, pergoly - podhledy - garážové stání, garážová vrata - schody.

Veškeré stavební práce: - zednické - obkladačské - zateplování - rekonstrukce a opravy.

Práce: - truhlářské. Výroba: - nábytek - dveře - okna.

Truhlářství, výroba, prodej: - dřevěná okna, eurookna, dveře - skříně - kuchyně - pergoly.

Práce: - instalatérské práce - svařování elektrickým obloukem.

Nožířství. Broušení: - nože a nůžky. Výroba: - klíče, autoklíče. - autoklíčů. Prodej: - zámků.

Zámečnictví. Práce: - zámečnické - zámečnické - stavební. Výroba: - vrata, branky -skleníky - konstrukce - přístřešky - zámků, kování.

Naše nabídka: - stříkané tapety - štěrkové tapety - renovace van - zateplování domů foukanou izolací.

Maloobchod a velkoobchod: -obklady -dlažba. Prodej: -sanitární technika -vodovodní baterie -lepidla na obklady -izolace. Obkladačské práce. Prodej: -obkladačské nářadí -koupelnový nábytek -lištový program.

Prodej, servis, montáž: -chladící technika, -poradenství, prodej a montáž klimatizací -plnění klimatizací osobních aut a autobusů.

Dřevovýroba, zakázkové truhlářství: - výroba dřevěných obalů - tepelné ošetření - palety. Pila: - prodej řeziva.

Práce: - klempířské - pokrývačské.

Elektroinstalace. Webdesign.

Klempířství. Práce: - klempířské - montáž střešních konstrukcí - pokrývačské. Autodoprava.

Stavebnictví. Práce: -autojeřáb -autojeřábnické práce.

Vodoinstalace. Služby-řemeslo: -opravy a montáže vodoinstalací a topení -topná tělesa -rozvody -kotle -rekonstrukce koupelen -kompletní zařizování koupelen -montáž zařizovacích předmětů -pračky -myčky -vodovodní baterie -sprchové kouty -vany. Centrální vysavače HUSKY.

Služby: -odstraňování vlhkosti zdiva -mikropiloty -zemní kotvy -statické zajištění objektu -sanační práce -mikrovlné vysoušení zdiva -zpevňování zemin a pláně -geotechnika -statika.