VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Pokrývačství, klempířství, tesařství. Dodávka a stavba střechy na klíč. Rekonstrukce všech typů střech. Klempířské práce. Tesařské práce. Hydroizolace. Izolace teras a balkónů. Montáže sádrokartonů. Hydroizolační nátěry. Montáže hromosvodů. Stavební práce. Zateplování staveb. Elektroinstalace.

Truhlářství, stolařství. Výroba: - obývací pokoje - dětské pokoje - ložnice - kuchyně.

Služby-řemeslo: -elektroinstalace -elektroinstalační práce. Revize: -elektrické rozvody.

Čalounictví: -opravy čalouněného nábytku -renovace čalounění starožitného nábytku -čalounění dveří -výroba jekorových obalů pro hudební nástroje a zvukové aparatury -výroba drobných bytových doplňků (taburety, apod.) Výběr potahových látek dle vzorníků.

Elektroinstalace, projektování elektrických zařízení. Projekty, montáž, rozvody, revize: -elektrická zařízení -elektrická zabezpečovací signalizace -elektrická požární signalizace -TV antény -pobočkové tel.ústředny -kamerové systémy.

Práce: -frézování, broušení -strojní obrábění -soustružení -obrábění kovů -zámečnická -svařování, ohýbání plechů -zakázková výroba z nerezi -stříhání plechů.

Služby: - plynoinstalace - montáže a opravy plynových spotřebičů - vodoinstalace, topenářství

Kovovýroba Práce: -zámečnické -svařečské.

Zabýváme se kovovýrobou a povrchovými úpravami. Vyrábíme a montujeme ocelové konstrukce, přístřešky či schodiště. Nabízíme ochranné nátěry.

Služby: - broušení klikových hřídelí všech typů motorů.

Poradenství, projekce, dodávka, montáž, oprava, servis, údržba: -silnoproud NN nízké napětí, VN vysoké napětí -slaboproudé instalače -stavební elektroinstalace: -budovy -obchody -nemocnice -sádrokartonový systém KNAUF -elektroinstalace technologických zařízení -uzemnění hromosvodů. Výroba: -rozvaděče.

Truhlářství Vránovi: - výroba kvalitního nábytku na míru.

Tesařství: -krovy -střechy všech krytin -montáž a demontáž lešení (HAKI, trubkové).

Práce: - úklidové - výkopové.

Stavební práce: - zateplování budov - montáž sádrokartónů - rekonstrukce budov - přestavby - tapetářské a malířské práce.

Podlahářské práce: -parkety i jiné krytiny. Renovace dřevěných podlah: -broušení -lakování.

Rekonstrukce bytového jádra. Veškeré zednické a malířské práce. Strojní omítky, sádrokarton, plastová okna.

Stavební firma: - zateplení - výměna oken a dveří.

Práce: - instalatérské.

Specializujeme se na celkové rekonstrukce bytů, domů, koupelen, kuchyní, pokládkou podlah, dlažby, PVC a obkladů, komplexní instalatérskou prací, revizí, rozvody topení a plynu, instalatérské práce, odvoz suti a odpadu a to kvalitně, rychle a cenově dostupně. Zároveň jsme Vám schopni zajistit malování a gererální úklid po našich pracech.

Tesařské práce: -opravy stávajících krovů -realizace nových krovů -laťování -pokládka paropropustné fólie. Pokrývačské práce: -pracujeme se značkami Bramac, Tondach, KM Beta, vše dle moderních technologických postupů. Truhlářské práce: -pergoly, altány -zahradní domky -ploty, vrata, brány -střešní okna -masivní ...

Stavba, rekonstrukce: - byty - bytová jádra - koupelny - montáž sádrokartonů - malování pokojů. Výroba: - kovové konstrukce - kovové ploty, vrata, brány.