VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Služby: -ubytování v chatě a apartmánu. Montáž, opravy: -hromosvody.

Maloobchod, prodej: -podlahové krytiny. Služby: -tesařské práce -podlahářské práce -koberce, PVC, korky, plovoucí podlahy -broušení parket.

Návrh, konzultace, poradenství. Zakázková výroba na míru: -laminovaný nábytek, kuchyně, kanceláře, dětské pokoje, předsíně, odkládací stěny, obýváky, vestavěné skříně -atypický nábytek -stolařská výroba podle vašich přání a představ -policové regály na šanony -sklápěcí postele -patrové postele.

Služby: - montáže, opravy a rekonstrukce společných TV antén - montáže, opravy a rekonstrukce TKR - montáže, opravy SAT systémů - montáže bezdrátových systémů městských a regionálních TV informačních kanálů - montáže systémů průmyslové televize a videosystémů - montáže bezdrátových systémů zabezpečovací a informační signalizace - ...

Služby: -omítky (vnitřní, vnější) -zateplovací systémy -lité podlahy, potěry -malby -kolaudační úklidové práce.

Výroba, prodej: - díly pro montážní linky - měřící přípravky. Kovoobrábění.

Malířské a natěračské práce: -nátěry fasád -nástřiky -dekorativní a tenkovrstvé omítky -benátské štuky a omítky -fládry, batiky.

Stavební firma, práce: -zateplování, zateplení budov, objektů -stavby rodinných domů -realizace staveb -zelená úsporám -zednické práce.

Stavební práce: -rodinné domy -kanalizace -vodovody -zemní práce -zámkové dlažby.

Truhlářství: -zakázková výroba schodů a nábytku.

Broušení: -diamanty -brilianty. Broušení drahých kamenů. Řezání, tvarování a konečná úprava ozdobného a stavebního přírodního kamene.

Zpracování kamene: -žula -mramor -řezání -broušení -leštění. Výroba a montáž: -pomníky. Prodej: -desky na pracovní stoly -parapetní desky -obklady a dlažby.

Montáž, oprava, revize: - hromosvody

Opravy, montáž: -elektrické zařízení: -transformátory.

Firma zajišťuje: - zpracování skla - tabulkové sklo. Dle poptávky je možné zajistit: - výroba a broušení skleněného zboží v sortimentu dle individuální zakázky.

Automobilová nákladní doprava: - doprava nákladními vozidly solo i soupravami - práce autojeřábem nosnost 16 t - zemní práce, nakládání hmot stroji UN053.2 nebo KN 250 B -hrnutí zemin s skrývky, stroj K 700 A s radlicí - zemědělské práce všeho druhu - prodej zemědělských produktů.

Stavby, stavební činnost: - realizace novostaveb - rekonstrukce starých objektů - oprava fasád včetně vyřízení formalit s památkovým úřadem - zateplení fasád a plochých střech - zhotovení sádrokartonových příček a podkroví - výměna oken za plastová zn. REHAU - výměna střešních krytin - přestavby bytových jader. Doprava: - odvoz odpadu ...

Stavby, stavební práce, zednické práce, rekonstrukce. Řemeslo: - dlaždič-dlažby - obkladač-obklady - vodoinstalace - práce ve výškách, výškové práce - malby, nátěry (malíř, natěrač). Fasády, zateplování.

Stavební činnost, výstavba: - inženýrské stavby - čističky odpadních vod pro obce a města - venkovní přípojky - vysokotlaké, středotlaké, nízkotlaké plynovody - regulační stanice - zemní práce.

Služby: - malířské a lakýrnické práce.

Kovovýroba. Práce: -zámečnické -svářečské (nerez, ocel) -soustružení -frézování -konstrukce -výroba vrat, plotů, schodišť.

Práce: - malířské - natěračské - tapetování, tapetářské Turnov Antonína Dvořáka 299 Maloobchod, prodej: - barvy, laky