VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Práce: -stavební -zemní -výkopové.

Kamenictví Hlinsko Výroba: - zahradní architektura-lavičky stoly - sekané haklíkové zdivo - obrubníky - masivní profilové prvky - kanalizační kameny - silniční krajníky - mezníky a jiné. Ušlechtilá kamenická výroba: - nápisní desky - krycí desky - obruby - masivní schodišťové stupně - obkladové, parapetní, koupelnové ...

Výroba: -stavební truhlářství -tesařská.

Prodejní sklad. Maloobchod, prodej: - veškeré podlahové krytiny (koberce, PVC) - garnýže, bytový textil - bytové doplňky - vyrovnávací hmoty, stěrky.

Elektroservis. Výroba rozhlasových a televizních vysílačů a přístrojů pro drátovou telefonii a telegrafii. Opravy a údržba kancelářských strojů a počítačů. Výroba elektromotorů, generátorů a transformátorů. Výroba elektrických rozvodných, řídicích a spínacích zařízení.

Elektromontáže NN**. Hromosvody včetně revizí.

Výroba: -platiny, platina do pletacích strojů, stroje -střižné, stříhací nástroje pro stříhací lisy (razníky) -vystřihování (lisování) dílů z plechu a z kovové (železné) pásky do tloušťky 3mm. Kovovýroba, zámečnické práce.

Dodávka a montáž oken dveří žaluzií, zednické práce, sádrokartony

Služby: -prodej textilní galanterie -opravy oděvů a prádla. -textilní výroba.

Práce: - obkladačské - dlaždičské.

Výroba: - dřevěný nábytek a schodiště.

Velkoobchod, maloobchod: - elektroinstalační materiál. Práce: - elektromontážní.

Stavíme: -altány, pergoly -keramické obklady a dlažby -návrhy zahrad -podbití střechy -podlahy dřevo a lamino -střešní kontrukce -sádrokartony.

Vybavení pro lakovny. Povrchová úprava kovů.

Provádění staveb,jejich změn a odstraňování. Zateplování objektů,střešní systémy,izolace. Prodej: - povlakové krytiny střech,zejména gumová fólie FIRESTONE (životnost 50 let) - sádrokarton a podhledy systému KNAUF - stavební materiál. Práce: - natěračské - malířské - zednické - pokrývačské - klempířské - ...

Kovovýroba: -zakázková výroba součástek na CNC, soustružních a frézovacích strojích.

Montáž, prodej: -plastová okna-systém VEKA. Výroba: -nástroje. Práce: -povrchová úprava kovů-galvanizace -tváření kovů.

Výroba: -nábytek z masivu -dřevěné dveře, okna, schodiště -kuchyňské linky.

Dodávka, montáž: -bezpečnostní zámek BAS -termostaty pro chladírenskou techniku. Práce: -galvanické pokovení -CNC obrábění (soustružení, frézování) -lisování -povrchové úpravy -kompresorová technika.

Práce: -zednické -rekonstrukce kulturních památek -stavby na klíč -vodoinstalační práce.