VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Práce: - klempířské. Montáž: - hromosvody.

Dodávky, montáž: -ekologické vytápění -kotle na pelety -solární systémy -kotelny, mobilní kotelny -ústřední a podlahové topení -domovní a průmyslové plynovody -vodovody -vybavení koupelen.

Řemeslnické práce: - natěračské práce, natírání - nátěry oken, dveří, kuchyňských linek - v lesku, matu i fládru - malířské práce, malování, malby.

Služby: -podlahářské práce -pokládání parketových vlisů, podlahového korku, mozaikových, plovoucích a prkenných podlah -renovace starých podlah a schodišť. Sídlo firmy: -390 05 Tábor, Vídeňská 2774.

Výroba, dřevovýroba, zakázková výroba, prodej: - nábytek - kuchyně - obývací pokoje, nábytkové stěny - vnitřní dřevěné dveře - ložnice - předsíně - interiérové doplňky - interiéry. Řemeslnické práce: - stolařské - truhlářské.

Služby: -výstavba vodovodů, kanalizací, vodních nádrží, revitalizací vodních toků, meliorací a čistíren odpadních vod -výstavba komunikací a chodníků včetně jejich oprav -výstavba a rekonstrukce teplovodních rozvodů -veškeré zemní práce včetně odvozu zemin,

Stavební firma: - žárotechnické vyzdívky pecí a kotlů - rekonstrukce, zateplování bytového fondu - výstavba - novostavby, rodinné domy.

Služby: -kominické práce -komínářské práce -topenářské práce -chemické a mechanické čištění a rekonstrukce kotlů -vložkování komínů na plynná i tuhá paliva.

Švadlena - oděvní konfekce. Šití a opravy oděvů.

Tesařské práce. Zemní práce a demolice. Montáže sádrokartonů.

Montáž sádrokartonových konstrukcí: - sádrokartonové a minerální podhledy - příčky, předsazené stěny se zvukovou a tepelnou izolací - rekonstrukce podkroví.

Střešní práce: - pokrývačské, klempířské, tesařské, zednické - stavba nových střech - opravy a rekonstrukce starších střech.

Stavební činnost: - pozemní stavby - výstavba rodinných domů na klíč - zateplování budov. Práce: - dlaždičské - instalatérské - elektromontážní - topenářské.

Elektromontážní práce: -komplexní elektromontážní práce NN zařízení -montáž elektronických zabezpečovacích systémů EZS, EPS -montáž televizních a satelitních systémů -montáž domácích audio a video telefonů -strukturovaná kabeláž IT -montáž el. topných kabelů do podlah a okapů -fotovoltaické elektrárny -revize nářadí ...

Truhlářství: - nábytek - dveře - schodiště - kuchyňské linky - ložnice.

Truhlářství: - kuchyně a nábytek na míru.

Výroba: - řezivo max.délka 12 m - dřevěné krovy - půdní vestavby - pergoly. Práce: - tesařské - pořez kulatiny max.průměr 65 cm na katru RP 65.

Práce: -topenářské -zámečnické.

Služby: - elektroinstalační práce - elektromontáže. Dodávka, montáž: - televizní antény - satelity.

Zámečnické práce, práce s plechy.

Instalatérství, topenářství. Montáž, oprava, revize a zkoušky plynových zařízení. Maloobchod, prodej: - těsnění - topenářský a instalatérský materiál.

Stavební firma: - stavby na klíč - stavby průmyslové - rekonstrukce staveb - inženýrské sítě - zakládání staveb - průmyslové podlahy - zemní práce - jádrové vrtání.