VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Výroba, oravy: - automobilové nástavby - zámečnické práce - kusová i sériová výroba.

Výroba: -výměníky do parních a horkovodních vytápěcích jednotek -výměníky teplovodní -výměníky teplovzdušné ke krbovým vložkám. - příslušenství Zámečnická výroba: - dělení materiálu -řezání plazmou. - svářečské práce.

Vojenský geografický a hydrometeorologický úřad. Ing. Ivica Peter Vojenský geografický a hydrometeorologický úřad Čs. Odboje 676 518 16 Dobruška Tel.: (973) 257 826 Fax: (973) 257 648 e-mail: peter.ivica@vghur.acr e-mail: peter.ivica@vghur.army.cz Ing. Poláček Petr Vojenský geografický a hydrometeorologický úřad Čs. ...

Písmomalířství: -nápisy na výlohy -reklamní tabule -malby na fasády -samolepící nálepky -sítotisk.

Hlavní náplní naší firmy je montáž elektroinstalací, hromosvodů, anténních systémů, datových sítí - strukturovamá kabeláž, revize a projekty elektroinstalací. Provádíme elektromontáže rodinných domů, obchodů, hotelů, výrobních hal a závodů. Dodáváme tepelnou techniku Buderus a úpravny vod AQUINA.

Provádíme: - instalatérské práce - topenářské práce.

Práce: -instalatérské: -vodoinstalace, rozvody vody -topo, topenářské: -ústřední topení -plynařské, plynoinstalace. Dodávka, montáže: -vybavení koupelen -sanitární keramika -rekonstrukce koupelny.

Broušení, kovoobrábění: - broušení vnejších i vnitřních povrchů - hrotové broušení - bezhroté broušení - broušení otvorů - broušení zubů ozubených kol - broušení klikových hřídelů.

Kovovýroba: -kovoobrábění, obrábění kovů -strojní zámečnictví, zámečnické.

Činnost: - malířské práce - dekorační nástřiky - bordury - nátěry-zárubně - nástřiky-radiátory - vnitřní nátěry a malby.

Řemeslnické práce: - pokrývačské - klempířské - tesařské - zednické - sádrokartonářské - natěračské, natírání, nátěry.

Řemeslnické práce: - instalatérské, vodoinstalatérské - topenářské, instalace topení - plynařské práce.

Práce: -malířské -natěračské -tapetářské.

Práce: -elektroinstalační -revize -přihlášky k odběru.

Práce: -instalatérské -topenářské.

Truhlářství. Výroba a prodej nábytku na míru: - kuchyňské linky - šatní skříně - dětské a studentské pokoje - postele - koupelnový nábytek - interiéry do kanceláří.

Práce: - instalatérské - topenářské. Výroba, instalace: - tepelná čerpadla.

Montáž, prodej: -voda, plyn, topení -vodoinstalace -plynoinstalace.

Stavební práce: -montáž sádrokartonových systémů -rekonstrukce bytových i nebytových prostor -půdní vestavby -sádrokartonové a minerální kazetové podhledy -sádrokartonové příčky a stěny včetně izolací -sádrové omítky, sádrokarton.

Dodávka střechy na klíč: -pro rodinné domy -pro průmyslové haly. Izolační práce, poradenství: -tepelné izolace všech stavebních objektů, zateplování domů, podkroví, podlahy -izolace plochých střech fóliemi SARNAFIL -izolace proti radonu -izolace proti zemní vlhkosti, parozábrany -izolace bazénů, vodních nádrží, inženýrských ...

Stavebně inženýrská organizace. Práce: -stavby, rekonstrukce, opravy objektů na klíč -inženýrská činnost ve stavebnictví -dodávka a montáž ocelových halových systémů ATLAS WARD -provádění opláštění střešními a stěnovými systémy KINGSPAN -pokrývačské práce -provádění plášťů plochých střech -tesařské a truhlářské práce ...