VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Čalounictví. čalounické práce Výroba, šití: - šití pracovních oděvů, uniforem (pracovní oděvy, uniformy)

Výroba, šití, prodej: - ložní prádlo - pracovní oděvy.

Řezání: - sklo na míru - ornamentní sklo - drátosklo - bezpečnostní sklo. Lepení: - zrcadla - akvária. Broušení, vrtání děr. Zasklívání: - okna - skleníky. Rámování: - obrazy. Clip rámy. Hliníkové rámy na objednávku.

Malování domů, bytů, pokojů, kanceláří, schodišť, společných prostor, průmyslových prostor, zdravotnických zařízení, škol, atd. Nátěry oken, dveří, zárubní, radiátorů, fasád, lakování podlah, veškerých kovových a dřevěných konstrukcí, protipožární a protiplísňové nátěry, atd.

Umělecké kovářství, výroba: - svícny - poličky - krbové nářadí - koše na dřevo - ploty, vrata, vrátka - zábradlí - historické zbraně

Služby: - montáže a rekonstrukce kotelen, výměníkových stanic, tepelných rozvodů a průmyslových potrubních systémů.

Zámečnictví: - zámečnické práce - zakázková výroba - prodej hutních materiálů - obrábění kovů.

Přesné CNC soustružení: - kovy - plastické hmoty. Konvenční frézování, závitování, vrtání.

Sklenářství - sklenářské práce

Truhlařstvi Práce: -truhlářské. Výroba: nábytku.

Práce: - zednické, klempířské práce - zateplení fasád.

Provádí: -malířské prácenatěračské práce -zlacení.

Služby-řemeslo: -strojní vrtání studní, podvrty -vrty pro tepelná čerpadla -inženýrskogeologický a hydrogeologický průzkum -podzemní sanační práce, piloty a podloží -vyhledávání a průzkum ložisek nerostů a vodních zdrojů -zemní práce pomocí srojů a výbušnin -speciální trhací práce a destrukce -hloubkové zakládání staveb včetně ...

Prodej: -podlahového sortimentu Práce: -renovace dřevěných podlah, instalace korkových podlah, montáž masivních dřevěných podlah, pokládka lepených i plovoucích podlah, parket, PVC a koberců.

Zednické a osazovací práce. Obkládání stěn a pokládání dlažeb.

Sklenářství. Sklenářské práce. Zasklívání a broušení skel. Rámování. Paspartování.

Instalatérské práce. Pozemní a inženýrské stavitelství.

- instalatérské práce - výroba technických plynů - výroba a rozvod páry a teplé vody

- tesařské práce: - vazby, pergoly, altány apod. truhlářské práce - dveře, okna, schody, zakázková výroba pokrývačské práce - Bramac, KM Beta, Tondach, IKO Pila: - výroba a prodej stavebního řeziva (trámy, prkna, latě, fošny) sádrokartony, drobné zednické práce a opravy

Naše firma nabízí: - pokrývačské práce - tesařské práce - klempířské práce - vnitřní úpravy Kompletní dodávky materiálů: - přírodní břidlice - pálené tašky - betonové tašky - asfaltové šindele - plechové krytiny - evergreen systémy - stavební dřevo - klempířské výrobky - střešní doplnky - sádrokartony.

Řemeslnické práce: - čištění koberců a čalounění - úklidové práce - malířské práce - natěračské práce - zednické práce.

Výroba zámků a kování, kovovýroba.