VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Oprava: - hromosvody - kanalizace - vodoinstalace.

Služby: -pokládka zámkové dlažby.

Výroba, prodej: - výkresů dle požadavků zákazníka - šrouby M3 - M12, t řídy pevnosti 5.8, 8.8 ocelové včetně povrchové úpravy, mosazné - podložky vystřihované i pružné - spojovací materiál soustružený dle norem i výkresů: - kolíky, čepy, matice, šrouby, různé tvarované díly. Výroba disponuje vlastní galvanizovnou, kalírnou a ...

Tesařství: - tesařské i speciální vazby - roubenky - půdní vestavby - dřevěné podlahy - obklady štítů a stěn - pergoly - rekonstrukce krovu - vlastní pořez na rámové pile - repliky starých staveb - opravy památkově chráněných objektů.

kovovýroba a práce s nerezovou ocelí. Výroba sportovních potřeb. Výroba posilovacích strojů.

Služby: - elektro montážní práce - slaboproud - výroba rozvaděčů - prášková lakovna - hromosvody - veřejné osvětlení - zemní práce - likvidace nebezpečných odpadů

Výroba, prodej: -zahradního nábytku -kuchyňské linka -obývací stěny -z masivního dřeva, borovice, dub, akát

Naše služby: - opravy oděvů a oděvních doplňků.

Servis: - plynové kotle, - plynové kotle kondenzační, - kotle Vaillant.

Výroba a doprava: - betonářská ocel ( až na stavbu ) Ukládka vyrobené oceli po celé České republice . Prodej: - svařované kari sítě, betonářské ocel a distanční tělíska. Svářečské práce: - elektrika / plamen Od 1.12.2004 vlastníme licenci k provozování autodopravy.

Vytápění budov s ohledem na ekologii a ekonomiku provozu i v programu Zelená úsporám: -montujeme ústřední vytápění, podlahové topení, solární systémy, plynová zařízení, kanalizaci i rozvody vody a provádíme stavební práce. -instalatér - vodo, topo, plyn

Pneuservis Duleba. Oprava, servis: - pneumatik. Maloobchod, prodej: -pneumatiky. - alu disky. Prodej použitých pneumatik. Zemní práce minibagrem.

Malířské, natěračské práce. Drobné zednické práce. Stavební úpravy, rekonstrukce, renovace.

Povrchová úprava kovů. Dodávka: - náhradní díly kolejových vozidel.

Řemeslnické práce: - natěračské práce, natírání, nátěry - malířské práce, malování, malby - dekorativní nástřiky.

Výroba: - kotle na biomasu - jednoúčelové stroje - tvarové dělení materiálu - ocelové konstrukce - rozvody vody a odpadu - řezání materiálu na CNC a plazmových strojích.

Služby: - stavební činnost - elektroinstalace

Práce, služby: -vodoinstalatérství -topenářství.

Práce, služby: -elektromontáže -elektroinstalace

Zámečnictví: - výroba plotů, brán, branek, vrat, schodiště, balkónů - stavební zámečnické práce. Topenářské práce: - montáž rozvodů topení, podlahového vytápění - dodávka a montáž kotlů a otopných těles - rekonstrukce kotelen a výměníků.

Prodej, maloobchod, pokládka, montáž: - laminátové plovoucí podlahy Classen, Tarkett - dřevěné plovoucí podlahy, třívrstvá dřevěná podlaha Barlinek. Podlahářské práce. Prodej, montáž: - obložkové zárubně a dveře Porta Doors - vchodové dveře Agmar - kliky, dveřní kování Gamet.

Kompletní střešní systémy s příslušenstvím. Střechy na klíč. Provádíme: - stavby nových střech (ploché, šikmé střechy) - rekonstrukce, opravy. Práce: - klempířské - pokrývačské - tesařské - montáže střešních krytin, střešních oken - nátěry. Sídlo firmy: - Pod Lesem 1807, Petřvald.