VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Stavební zámečnictví, výroba: - oplocení, zabezpečovací mříže, průmyslové plošiny, garážová vrata - povrchová úprava - svařování - výroba nerezového a plastového potrubí.

Dceřinná společnost Stavebního a bytového družstva BUDOVATEL. Oprava, instalace: -vodovodní, topenářské Rekonstrukce, úpravy: -koupelny -bytová jádra -výměna rozvodů, stupaček -zateplení budov. Montáž: -plynové kotelny. Práce: -drobné zednické -drobné stolařské. Čištění: -kanalizační odpady.

Práce: -kompletní elektroinstalační -silnoproudé i slaboproudé rozvody. Návrhy, revize, projekci, instalaci: -EIB SYSTEM - elektroinstalace.

Stavební firma, zednictví: - novostavby - rodinné domy na klíč - rekonstrukce bytových jader, střech - půdní vestavby - zemní práce.

Stavební firma: -komplexní stavební na klíč -zednické, zednictví, zedník -hrubé stavby - rodinné domy, průmyslové objekty -venkovní omítky, fasády -potěry -zateplování fasády.

Provádíme: - elektromontážní a elektroinstalační práce.

Práce: -zámečnické -nástrojářské -rytecké -obrábění kovů -zpracování plastů, lisování plastických hmot -gravírování kovů. Výroba, prodej: -formy pro lisování -lisovací nástroje -jednoúčelové automaty.

Naše služby: - zednické práce - rekonstrukce budov.

Topenářské práce. Prodej, servis: - plynové kotle.

Prodej, montáž: -vodo, topo, plyn. Práce: -plynofikace: -rodinné domky -průmyslové kotelny. Zpracování: -projektová dokumentace, revizní zprávy.

Služby: -veškeré stavební práce -bourání nenosných příček v rámci rekonstrukcí -sádrokartonářské práce -štukování panelů a zdí -instalatérské práce -montáž vodovodních baterií a sanity -provádění elektroinstalačních prací -pokládka podlahových krytin, plovoucích podlah -obklady a dlažby -malířské práce -lakování, lakýrnické ...

Zámečnictví. Práce: -zámečnické, zámečník. Oprava, revize, servis: -obráběcí stroje -frézy, soustruhy. Služby: -stěhování strojů a zařízení do 18 tun -kotvení strojů.

Kominictví: -vložkování komínů.

Provádíme: - instalatérské a topenářské práce.

Pokrývačské práce. Tesařské práce. Prodej: - krytiny - střešní doplňky - střešní podbití. Instalace a prodej: - střešní okna.

Strojírenská firma. Výroba, montáž a dodávka: -ocelové haly s opláštěním -schodiště, zábradlí, přenosné zábrany -nádrže jako nástavby na auta -nádrže pro chemický, potravinářský, farmaceutický průmysl -zařízení pro čistírny odpadních vod -vrtání a obrábění dílů.

Geodézie Pardubice s.r.o. zajišťuje v katastru nemovitostí: - geometrické plány pro rozdělení pozemku (jako součást smluv o převodu nemovitostí, případně jako podklad pro vydání kolaudačního rozhodnutí jiných staveb než budov) - geometrické plány pro vyznačení věcného břemene na části pozemku - geometrické plány pro vyznačení budovy (jako ...

Služby: - čerpání a odvoz fekálií - čištění kanalizace - kosení trávy - čištění koberců a čalounění - úklidové služby - zimní údržba komunikací - technické služby. Výroba, opravy: - lavičky.

Provádíme: - klempířské a pokrývačské práce.

Truhlářství. Truhlářské práce. Výroba: -nábytek - skříně, vestavěné skříně, nábytkové stěny, kancelářský nábytek - stoly, kancelářské stoly - kuchyně, kuchyňské linky - okna, euro-okna - dveře vchodové, vrata - zahradní nábytek, lavice, stoly, pergoly - obložení. Renovace nábytku.

Práce, řemeslo: -strojní zámečnictví -kovoobrábění -výroba na zakázku.

Truhlářství, stolařství. -truhlářské, stolařské práce - věstavěné kuchyně a skříně na míru.

Montážní firma v oboru plyn, voda, kanalizace, topení. Instalace, montáž: - plynové kotle, radiátory, podlahové topení. Topenářské a vodoinstalatérské práce.

Prodej: -elektrocentrála HONDA -zahradní technika MTD, HOMELITE -lesní technika STIHL -ruční a elektrické nářadí. Opravy: -pily -sekačky -elektrické nářadí. Broušení: -veškeré nářadí -řetězy.