VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Obkladačské práce, koupelny, bytová jádra s možností dodání obkladů, dlažeb a stavební chemie.

Práce: - natěračské - malířské - sklenářské.

Zámečnictví, výroba malých a středně velkých ocelových konstrukcí. Nabídka výroby bran, branek, mříží, vjezdových vrat, plotových dílců a interierových prvků z kovu včetně povrchových úprav a montáží.

Práce: -malířské -natěračské -dekorativní nástřiky -nátěry střech a fasád -nástřiky van* -zateplování fasád. Velkoobchod: -barvy -izolační a zateplovací systémy.

Stavební a obchodní činnost. Práce: -stavební -ve výškách -zateplování objektů -rekonstrukce interiérů -malování, tapetování včetně úklidu. Opravy, rekonstrukce: -fasády -památkově chráněné objekty.

Montáž: -sádrokartonové konstrukce a podhledy -sádrokarton KNAUF,RIGIPS. Půjčování: -trubkové lešení. Stavební práce: -údržba,oprava staveb -ostatní stavební práce -obkladačské práce -drobné úpravy interiéru (vrtání,sekání,bourání,drobný servis). Služby: -stěhování těžkých břemen a trezorů ne klasické stěhování ...

Zemní a stavební práce, doprava. Bagry. Inženýrské sítě. Komunikace, chodníky.

Laserové řezání technických tkanin, dřeva, pěnových materiálů a plastů.

Práce: - leštění forem - povrchová úprava kovů.

Stavební práce: -stavby na klíč -komplexní stavitelství -rekonstrukce -demolice -zemní práce rypadlo DH 112, JCB 4CX, JCB 8017, UNC -jeřábnické práce autojeřáb -betonářské práce -kopáčské práce -inženýrské stavby včetně vybavenosti -pokládání dlažby venkovní i vnitřní -zateplování budov včetně fasád. Obchodní ...

Montáž a prodej: - sádrokartony - sádrokartonové desky - izolace, tmely, pásky, ocelové profily, stavební pouzdra, kazetové podhledy, sádrové omítky a stěrky, parozábrany.

Služby: -výroba a montáže nábytku -soustružení -řezbářství -schody -obklady -okna -dveře.

Práce: -instalatérské práce -topenářské práce -stavební práce -solární systémy -havarijní služba.

Výroba: - pánská konfekce - konfekce pro manažery firem - profesní oblečení - šití na míru.

Zámečnictví: -elektronicky ovládané dveře senzorem, manuálně -garážové a vjezdové dveře kódované dálkovým ovládáním -balkonová zábradlí, schodová zábradlí -konstrukce schodů -mříže, regály, vjezdová vrata. Specializovaná prodejna nápojů - maloobchodní prodej.

Stolařství. Výroba: - nábytek - dveře - kuchyňské linky - schody - interiéry - pergoly.

Prodejní sklad: - klempířské prvky - hydroizolační materiál. Služby: - rekonstrukce a generální opravy střech - izolace plochých střech, zateplení - klempířské a pokrývačské práce - tesařské práce a krovy - ocelové konstrukce. Provozovna: - Cihelní 69, Ostrava - Moravská Ostrava.

Práce: - stavební - zednické - zateplovací - sádrokartonářské. Rekonstrukce koupelen. Stavby rodinných domů.

Nabízím celoroční : - údržbu, úklid, vyklízení a drobnější rekonstrukce chalup. Dále sekání trávníků, prořezávky a jinou údržbu zeleně, včetně rekonstrukce zahrad, skalek a záhonů. Zděné práce, opravy komínů, čištění studen, bourací práce, opravy kanalizace a septiků, zednické práce. Přípravu dříví na zimu atd. Vše na co si vzpomenete a ...

Práce: - zednické - malířské - stěhovací - zemní.

Služby: - montáž a opravy vyhrazených elektrických zařízení.

Provádíme: - zemní práce dle požadavků a přání zákazníka jako jsou například: - skrývky, výkopy základů domů, výkopy jam, bazénů, přípravy HTU, příprava pod komunikace, práce ve stísněných prostorách, čištění koryt potoků, hutnění ploch a další.