VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Tepelná čerpadla. Dodávka, montáž, výchozí revize: -elektroinstalace -měření a regulace. Opravy: -energetické stroje a zařízení. Montáž: -průmyslové stroje a zařízení. Výroba, montáž: -ocelové konstrukce -haly -střešní a obvodové opláštění -polykarbonátové světlíky -atypické ocelové konstrukce -NEREZ KONSTRUKCE, ...

Řemeslo: -klempíř -pokrývač -zámečník. Prodej: -střešní krytina.

Realizace interiérů sádrokartonem. Montáž-sádrokartón. Realizace: - zateplení.

Zednictví. Zednické práce. Zednické úpravy po výměně oken a dveří, usazení vnějšího a vnitřního parapetu. Zateplení vnějších i vnitřních plášťů budov. Drobné rekonstrukce domů a bytů. Izolace proti vodě - drenáže. Půjčovna, pronájem: - trubkové lešení.

Kompletní výstavba: -inženýrské sítě, vodovody, plynovody -rozvod plynu, plynovody, vodovody, teplovody -výstavba cest, chodníků. Zemní práce.

Sadbové brambory. Autodoprava nákladních vozidel do 3, 5t. Práce vodo-topo-plyn. Kanalizace.

Stavební společnost: -realizace staveb RD** na klíč i subdodavatelsky -realizace staveb průmyslových hal* a objektů tel:608782770 -realizace hydroizolací střešních plášťů izolacemi SIKAPLAN včetně zateplení tel:777682770 -půjčování stavebních strojů a nářadí -půjčování HAKI lešení - 1000m2 tel:777291199 -zemní ...

Zajišťuji: - kompletní práce v oboru - topenář: - rozvody topení až po revize a kontroly - v oboru instalatér: - rozvody vody až po revize a kontroly - v oboru plyn servis: - rozvody plynu až po revize a kontroly.

Sídlo firmy: -664 34 Moravské Knínice Horní Branka 34 tel.: 541 230 663 Montáž, oprava, servis, údržba, revize: -vnější a vnitřní silnoproudé elektroinstalace z materiálů značek ABB, SIEMENS, SCHNEIDER, MÖLLER, SCHRACK, OEZ, LEGRAND: -přípojky VN, NN -rozvodny a transformovny VN -systémy zajištěného napájení-UPS, ...

Služby: -voda, topení, plyn. Montáž: -sprchové zástěny a zařizovací předměty od klasiky po luxus. Montáž a servis: -výrobky firem Hüppe, Palme, Jacuzzi, Geberit, Sanitec, Sanibroj, Donbracht. Opravy: -WC GEBERIT.

Provádíme: - elektroinstalace - opravy - rekonstrukce, opravy, montáže - rekonstrukce bytových jader - zateplení půdních prostor - drobné zednické práce - sádrokartony - centrální vysavače.

Realizace, rekonstrukce: - střechy.

Služby: - tónování barev na počkání - Primalex, Jub, Dulux, Vivechrom, míchání autolaků. Nabízíme natěračské potřeby, lazurovací laky, silikony, emaily všech druhů, spreje a plnění barev do sprejů.

Výroba,prodej: -stylový nábytek -komody,skříně -kuchyňský nábytek -stoly,židle.

Strojní zámečnictví, výroba: -zámky -kování.

Práce, realizace: - kompletní rekonstrukce rozvodů - ústřední vytápění - solární systémy - vodoinstalace - plynoinstalace.

Rekonstrukce a výstavba vody, topeni, odpadu Výměna kotlu, bojléru, rozvodu. Rekonstrukce koupelen, wc.

Vyrábíme nábytek (i kancelářský), kuchyně, ložnice, pokoje, vestavěné skříně. Schodiště, zábradlí, obklady, interiérové dveře. Zhotovíme altány či pergoly včetně 3D návrhu. Plotovky, plotové dílce, zahradní doplňky. Pokládáme plovoucí podlahy.

Voda-topení-plyn. Řemeslo: - instalatér - topenář - plynař - zámečník.

Sklenářství. Sklenářské práce.

Kovovýroba, řezání, frézování, vrtání, broušení, 3D měření.

Zámečnictví-výroba: -zábradlí,schody,schodiště,žebříky, lávky,přístřešky,vrata,branky. Kovoobrábění: -soustružení,frézování,broušení, vrtání. Práce: -stříhání,řezání,ohýbání,svařování. Výroba,prodej kolová mikrorypadla ORTAS MR-K11,MR-K14: -dodávky náhradních dílů,ND** -záruční a pozáruční opravy -servisní ...

Výroba, prodej, oprava : - zámky - bezpečností klíče s kartou - autoklíče i na zahraniční vozy - bezpečností klíče včetně montáže - zámků, autozámků - broušení - nože, nůžky - drobné zámečnické práce - distribuce - razítka řezaná laserem obyčejná i samobarvící TRODAT - řezání laserem - potisk reklamních předmětů.