VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Služby: -kamenosochařské práce -kamenické práce -hřbitovní architektura -písmo -stavby aopravy pomníků.

Dodávka, montáž: -domovní plynovody do 50kw -plynové spotřebiče. Práce: -topenářské -vodařské. Revizní zkoušky: -plynová zařízení bez omezení. Rekonstrukce: -otopné systémy v mědi, oceli a plastu.

Kovošrot. Výkup: - železo - barevné kovy. Demolice objektů.

Práce: - čalounění nábytku. Zakázková výroba, oprava: - nábytek.

Čištění, výstavba, oprava: - jímky, kanalizace, žumpy, septiky. Biolgické čištění. Nakládání s nebezpečnými odpady. Stavební práce: - zemní - zednické - vodoinstalatérské - demoliční.

Práce: - malířské, malíř - natěračské, natěrač.

Pokládka litých a průmyslových podlah. Dále provádíme sanace balkónů, teras, záchytných jímek a bazénů bez bourání původní podlahy.

Provádíme: -klempířské práce -pokrývačské práce -hromosvodářské práce .

Flexibilní tým zkušených odborníků v oblasti chemického, potravinářského a papírenského průmyslu. V těchto odvětvích nabízíme komplexní služby od vývoje technologie, projektové činnosti až po výrobu a servis zařízení. Naše výrobky (technologické jednotky pro): - konečná úprava produktu před plněním do lahví - skladování nebo ...

Podlahářské práce-prodej, servis, montáž: -parkety, plovoucí podlahy -linolea -koberce -hlavně do kanceláří firem.

Návrh, dodávka a montáž střešních krytin Práce: -klempířské -pokrývačské -tesařské -rekonstrukce střech -montáž střešních oken -lepené střechy -nátěry střech a klempířských prvků.

Elektroinstalace. Práce: -kabelové rozvody nízkého napětí NN*. -výroba rozvaděčů. -montáž hromosvodů. -telefonní rozvody. -počítačové sítě. -revize elektrických zařízení.

Provádíme designerské a dekorační práce, malířské a jiné techniky, nátěry, nástřiky, tapetování a okrasné techniky

Firma se zabývá: -Kovovýroba a svářečské práce -Zámečnictví -Kované ploty -Mříže -Zábradlí schodišťové a balkonové -Posuvné brány, branky.

Výroba, vývoj, konstrukce, servis, prodej: - jednoúčelové stroje, nástroje, zařízení - univerzální stroj k obrábění kamene: - pro frézování, broušení, leštění, opracování a vrtání desek, vodorovné vyřezávání apod. - otáčky vřetene 350 - 2.500 Práce: - stavebně a strojně zámečnické - kovoobrábění Výroba a prodej: - garážová ...

Malířství. Práce: - malířské - natěračské - tapetářské. Malování. Lepení tapet. Nátěry fasád a interiérů. Aplikace protipožárních nátěrů ocelových konstrukcí, krovů a obkladů. Nástřiky stěn, dveří, soklů, obložení nábytku. Kancelář: - Slezská 173, 74726 Rohov.

Geodetické práce: - technické mapy měst, obcí závodů - mapové podklady pro projektanty - geometrické plány - vytyčování hranic pozemků. Prodej: - nivelační přístroje - theodolity - totální stanice SOKKIA - laserové přístroje - stativy, měřičské latě, pásma.

Firma je členem Cechu obkladačů České republiky. Stavební činnost, stavebnictví, poradenství: -realizace komplexních a ucelených stavebních prací se zaměřením na obklady, dlažby v koupelnách, kuchyních, chodbách, terasách, halách, balkonech -rekonstrukce bytových jader na celém území České republiky -technologie společnosti ...

Kompletní dodávka pomníků: - přírodní kámen. Nápisy na pomníky. Kamenické restaurátorské práce. Prodej: - betonové zahradní doplňky: - mísy - vázy - krby - okrasný kámen. Stavební výrobky ze žuly, mramoru, vápence, pískovce: - parapety - schody - obklady - dlažby - masivní výrobky (balustrády, římsy). Pobočka: ...

Stavební práce, činnost: - zemní a výkopové práce mikrorypadlem (pásový bagr). Silniční doprava nákladní: - vnitrostátní.

Provádím: - zednické, obkladačské, instalaterské a topenářské práce.

Truhlářství Fusek vám poskytne komplexní truhlářské práce prvotřídní kvality. Uvažujete-li o pořízení nové kuchyňské linky, výrobě dveří nebo vestavěných skříní přesně dle vašich představ, jste na správné adrese, stejně tak i v případě realizace schodišť či zahradních přístřešků nebo jiných doplňků.

Rekonstrukce, montáže, opravy: - voda, vodoinstalatérské práce - topení, topenářské práce - plyn, plynařské práce.

Prodej, maloobchod, montáž: - příslušenství a doplňky na osobní automobily - přívěsné vozíky - tažná zařízení - nápravy - náhradní díly. Zámečnické práce. Sídlo: - Na Skotnici 18/25, Ostrava - Koblov .