VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Služby: - malířské a natěračské práce - nátěry fasád, střech a průmyslových podlah - antické a dekorační malby.

Malířství, natěračství. Malby, nátěry iteriéry, fasády, fasáda, břízolit, okna, okno, dveře, kovo.

Práce ve výškách, rizikové kácení stromů, montáž hromosvodů, ochrany proti holubům, ochrana proti ptactvu, zednické práce, zednictví, čištění okapů, mytí oken

Stavební činnost Práce: - zednické - obkladačské - kamenické Stavby: - rodinné domy - průmyslové objekty - komunikace Velkoobchod, maloobchod, prodej: Ladova 4940/32, Jablonec nad Nisou, tel.:483305406 - obklady - dlažba i zámková - drcené kamenivo - lepidla - záhonové i silniční obrubníky

Kamenické a kamenosochařské práce.

Prodej: - hudební nástroje. Elektromontážní činnost do 1000 Voltů: - nové elektroinstalace bytů, domů, výrobních hal - rekostrukce starých el.sítí.

Výroba a prodej: -oděvy pro plnoštíhlé -nadměrné velikosti - společenské oděvy, svatební oblečení -dámské, pánské oděvy blejzry, halenky, kalhoty, sukně, vesty, pánská saka, kalhoty, košile, bundy, kabáty, paleta, šaty, společenské šaty -těhotenské oblečení.

Demoliční firma: -úklidy a vyklízení -bourací prace vseho druhu -klimatizace, radiátory...

Služby: -truhlářské práce -sušení dřeva. Výroba: -masivní vnitřní a vchodové dveře .

Studařství: -čištění a rekonstrukce studní -zhotovování nových studní -prohlubování již hotových studní Práce: -vodoinstalatérské -zámečnické -zemní práce minibagrem Bobcat

Střechy. Práce, řemeslo: -klempíř -pokrývač. Zateplování: -fasády. Prodej-materiál: -klempířský, izolační.

Maloobchod, prodej: - sektorové kuchyně Sykora a Camelot. Truhlářství, stolařství.

Elektroinstalace: -poplašná zařízení.

Řemeslnické práce: - zateplování budov, fasád - pokrývačské práce - fasádní práce (vnější, vnitřní omítky). Zateplovací a izolační práce.

Textilní výroba: -šaty a oblečky na panenky -pyžama, noční košile -šatové zástěry -kuchyňské zástěry a chňapky -prádlo pro děti i dospělé.

Truhlářství. Výroba: -bytový nábytek a kuchyně z lamina a masivu -zakázková výroba z masivu.

Stavební práce: -stavby na klíč -kompletní rekonstrukce -kompletní zateplovací systémy -demolice domů.

Truhlářství: -truhlářské práce -zakázková výroba z masivního dřeva a LTD

Výroba: -ramenní vycpávky a výztuže všech druhů a velikostí -plážová lehátka -travní koše pro motorové sekačky. Opravy: -hokejová výstroj a výzbroj.

Dokončovací stavební práce: -tapetování -malířské a natěračské práce -montáž okenního a dveřního těsnění, markýz, rolet, žaluzií -spárování panelů.

Provádíme: - výbrusy, opravy hlav motorů - broušení klikových hřídelí - zámečnictví - kovoobráběčství.

Umělecké kovářství. Služby: -umělecko řemeslné zpracování kovů -plastiky -kované objekty a doplňky -výtvarné návrhy Práce: -v oboru uměleckého kovářství a kovotepectví -brány, mříže, zábradlí, reliéfy, zbraně -interiérové doplňky -slohové práce pro památkové objekty.

Výškové práce: - čistění okapů - nátěry okapů, střech a klempířských prvků - opravy a bourání komínů - opravy dilatačních spár - montáže reklam - mytí oken - nátěry a opravy fasád - kácení stromů.

Stavebně zámečnická výroba vč. návrhu konstrukce, montáže, opravy, rekonstrukce: -ocelové konstrukce, svařence -kovová: -okna -dveře -výklady, výkladce, portály -garážová vrata i zateplená -ploty a oplocení -atypické zámečnické výrobky -mříže: -ozdobné, bezpečnostní -atypické -otevírané mřížové dveře ...

Zpracování stavebního materiálu: -střechy a střešní krytiny -stavební práce a stavby na klíč -kámen a kamenictví -demolice -obklady a dlažby -stavební materiály.