VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Čalounictví. Oprava-čalouněný nábytek. Velký výběr-potahové látky dle vzorníků. Poradenství-zdarma po dohodě.

Dřevovýroba. Truhlářství. Výroba, maloobchod, prodej: - trakaře - větrné a vodní mlýny - pergoly - zahradní dřevěný nábytek - rumpály - sudy - bytové doplňky - krbové doplňky - výrobky ze dřeva dle přání zákazníka - dřevěné doplňky na chaty a chalupy.

Tesařství a pokrývačství: -tesařské práce -pokrývačské práce -klempířské prace -střechy na klíč -nové krovy, rekonstrukce starých krovů -střešní krytiny -montáž střešních oken VELUX i ostatních -sádrokarton -výroba a prodej řeziva.

Elektro firma. Řemeslnické práce: - elektromontážní práce, elektromontáže, elektrikářské práce, elektroinstalace. Výroba, dodávka, montáž, revize: - elektrorozvaděče.

Stolařství, truhlářství. Výroba, prodej: - nábytek, interiéry. Řemeslnické práce: - stolařské práce, truhlářské.

Řemeslnické práce: - malířské práce, natěračské práce. Prodej: - barvy na dřevo.

Stolařství, truhlářství, výroba, dodávka, montáž: - dveře - interiéry - nábytek - schody - obklady.

Stavební klempířské práce. Kovovýroba.

Projektování, projekce: - elektrická zařízení, elektroinstalace: - bytová a průmyslová - elektrické přípojky staveb - veřejné osvětlení. Rekonstrukce elektroinstalace.

Stavební firma. Stavba, výstavba: - bytové, občanské stavby. Realizace, rekonstrukce: - inženýrské sítě - komunikace - keramické obklady a dlažba - venkovní dlažba - betonová, vymývaná, zámková. Práce: - tesařské - pokrývačské - komplexní stavební práce na klíč včetně krovů a střechy.

Dodávka, montáž, servis: - klimatizace - vzduchotechnika.

Dlaždičské práce, pokládka: - zámková dlažba - obrubníky - žulové kostky

Elektroinstalace, elektrikář. Montáž, instalace, realizace, opravy: -elektrické rozvody ve všech typech objektů: -silnoproudé -slaboproudé -hromosvody -domácí telefony. Rekonstrukce elektro: -byty -bytová jádra.

Pila. Práce: -pořez, zpracování dřeva, kulatiny -impregnace dřeva. Tesařská výroba, tesařství: -altány, pergoly, střešní konstrukce.

Práce: -instalace elektro, elektroinstalace: -technologický silnoproud -regulace, měřící a řídící systémy -slaboproud -zámečnictví, zámečnické, zámečník. Kovovýroba: -obrábění kovů, kovoobrábění -lisování, sváření.

Nové malby, opravy, rekonstrukce malby (TOLLENS, DULUX.HET...). Malířské, natěračské práce i včetně úklidu a během víkendu: -nátěry, nástřiky fasád, protipožární nátěry (akrylát, silikát, silikon...) -speciální, chemicky odolné -protiplísňové a protihnilobné -stříkané tapety VARIOPAINT -velkoplošné reklamní popisy fasád (např. ...