VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Provoz: - vodovody a kanalizace - úprava a rozvod vody. Přípravné a dokončovací stavební práce. Zemní a výkopové práce. Demolice.

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské.

Galvanizovna: - povrchová úprava kovů

Práce: -výškové za použití horolezecké techniky: -rizikové kácení stromů -ořezy stromů -nátěry střech, stožárů -čištění rýn, stropů, rýn -montáže v těžce dostupných místech -zednické úpravy a opravy ve výškách.

Truhlářství. Práce: - truhlářské - tesařské.

Řemeslo: -klempíř, instalatér. Klempířské, instalatérské práce.

Podkovářství: -podkování koní (chladnokrevní, dostihový, klusáci a westernový) -konzultace ortopedických problémů Prodej: -podkovářské potřeby -podkovy BASIC -kleště -kladívka -podložky LUWEX -nože kopytní -rašple -utínky -hřebíky MONDIAL, MUSTAD.

Naše stavební společnost provádí veškeré stavební práce tj. výstavba rodinných domů, dřevostaveb, rekonstrukce domů a bytů. Klademe důraz na kvalitu a pořádek na pracovišti. Provádíme exkluzivní úpravy interiérů tj. nadstandartní obklady a dlažby, benátské štuky, sádrové omítky, sádrokartony. Veškeré zednické, instalatérské, elektrikářské, ...

Truhlářství. Výroba: - nábytek.

Naše služby: - výklad karet - astrologie - kurzy Tarotu.

Kamenictví, kamenosochařství

Výroba, instalace, oprava: -elektronická zařízení. Elektromontážní práce.

Stolařské, truhlářské práce. Zakázková výroba: - nábytek - kuchyňské linky - schodiště. Výstavba: - rodinné domy, koupelny na klíč. Rekonstrukce: - byty, bytová jádra. Práce: - stavební - zednické - obkladačské. Zemní, výkopové práce. Autodoprava. Sídlo firmy: - Velké Albrechtice 211, okr. Nový Jičín.

Prodej, dodávka, montáž: - čerpadla - kotle - solární systémy, sluneční kolektory - topná tělesa. Práce: - topenářské, topenářství - plynařské - vodoinstalatérské, instalatérství - ČOV. Zelená úsporám. Sídlo firmy: - Ostravská 1280/9, Český Těšín.

Práce: - malířské - natěračské - tapetářské.

Řemeslo: -tesař. -výroba krovů

Práce: -klempířské. -pokrývačské.

Stavby. Zámečnictví. Stroje. Kovovýroba. Soustružení. Frézování a vrtání. Broušení. Svařování a řezání.

Pronájem, půjčovna: - montážní plošiny. Jeřábnické práce.

Voda, plyn, topení. Vodoinstalatérské, topenářské, plynařské práce. Oprava, servis voda, topení, plyn. Výměna, údržba trubek, trubky, potrubí. Oprava, revize, projekce kotel, kotlů.

Stolařství, tesařství, prodej. Materiály pro stolaře. Prodej: -Lamino -Pracovní desky -Hrany -Prolisová dvířka -Úchytky -Reling -Dřezy -Spojovací materiál -Surové dřevotřísky -Překližky -Dýhované dřevotřísky -Sololaky -Parapety -Stavební a truhlářské řezivo -Drátěný program -Nábytkové ...

Činnost: - elektroinstalační práce

Stavební činnost: - stavby domů na klíč - rekonstrukce - zateplování - vyzdívání tepelných agregátů

Řemeslné práce. Elektroinstalační práce: -montáž a opravy domovních elektroinstalací -montáž nových elektroinstalací -montáž a opravy elektrospotřebičů (ledničky, pračky, myčky) -instalace a opravy zásuvek, vypínačů, a dalších drobných elektro zařízení -montáž nábytku a kuchyňských linek včetně připojení dřezu, myčky, sporáku, osvětlení, a ...

Sklenářství (i pojízdné): - zasklívání oken a dveří - akvaria a terária ( lepení, různé tvary ) - ornamentální skla - zasklívání bezpečnostním sklem CONEX - drátosklo - izolační dvojskla DITHERM - keramické krbové sklo do 800°C - barevné interiérové sklo Lecobel Provedení: - zrcadlové stěny - skládaná a klasická zrcadla ( ...