VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Kovovýroba pro strojírenství: - lisování, svařování. Výroba, aplikace: - hologramy - nepadělatelné ochranné známky pro průmyslové výrobky všeho druhu - komponenty pro automobilovou výrobu Prodej: - speciální stroje pro aplikaci hologramů.

Práce: - hydroizolace plochých střech - modifikované asfaltové pásy - folie EDDM

Kamenictví. Kamenické práce. Výroba: - náhrobky, pomníky a hroby včetně veškerých doplňků. Vysekávání nápisů na pomnících, opaxitu a skle. Provádíme opravy a broušení hrobů.

Montáž: - sádrokarton - půdní vestavby - atypické oblouky.

Stavební firma: -kompletní stavební činnost -veškeré stavební práce, rekonstrukce a demolice. Převažuje profese: -zedník a stavební dělník -ostatní řemesla -obkladač, zámečník, -instalatér, pokrývač -tesař atd. Specializace firmy jsou: -zemní a výkopové práce -likvidace kontaminované zeminy.

Služby. -zdrsňování komunikací -řezání stěnovou pilou -betonové a cihlové zdi, jakýkoliv otvor -frézování, broušení -tryskání a čištění všech povrchů -vrtání betonu.

Klempířství, pokrývačství, izolatérství. Střechy - všechny typy.

Služby: -zámečnické práce -kovoobrábění -výroba tvarových součástí z kovů včetně tepelného zpracování a součástí z plastických hmot -výroba ozubených kol dělicím způsobem.

Zemní práce: - traktorovým bagrem JCB 4CX - veškeré výkopové a zahrnovací práce - kompletní zajištění demoličních prací včetně odvozu a skladování suti. Prodej: - uhlí - písku - kamene. Nákladní doprava: - přeprava sypkých materiálů - přeprava paletovaného zboží v tuzemsku i do zahraničí. Vozy: DAF, TATRA, LIAZ.

Broušení: -kovo-dřevoobráběcí nástroje. Zámečnické práce, zámečnictví. Výroba: -rybářských stojanů, rybářské stojany.

Pokrývačství, pokrývačské práce. Klempířství, klempířské práce.

Klempířské a pokrývačské práce - montáže: - hromosvody - střešní okna

Revize elektrických zařízení. Navíjení vinutých dílů.

- veškeré elektroinstalační práce

Dřevovýroba, truhlářství. Práce: - truhlářské - řezbářské. Výroba: - trezory na zbraně - atypický nábytek - dřevěné dveře - podlahy.

Sklenářství, sklenářské služby: - řezání skel a zrcadel na míru - zasklívání oken - rámování obrazů.

Stavební práce. Realitní kancelář.

Zámečnictví. Práce: -zámečnické.

Stavební firma. Činnost: - výstavba bytových, občanských a průmyslových staveb - rekonstrukce, zateplování. Maloobchod, prodej: - stavební materiál. Realitní kancelář: - reality.bydleni@centrum.cz

Prodej: - plynové, elektrické spotřebiče, topidla, kotle - elektroinstalační, topenářský, plynoinstalační a vodoinstalační materiál, sanitární technika. Velkoobchod, prodej, servis: - bojlery. Práce: - elektroinstalační - vodoinstalatérské - plynařské - zednické, obkládačské (rekonstrukce koupelen, WC, kuchyní) - topenářské. ...

Obory činnosti: - pro zahradnictví, zemědělství, lesnictví - přípravné a dokončovací práce - zprostředkovaní obchodu a služeb - maloobchodní a velkoobchodní činnost - maloobchod s použitým zbožím, zastavárenská činnost - realitní činnost, správa a údržba nemovitostí. Služby: - hrubá úprava terénu - přípravné a dokončovací ...

Služby-řemeslo: -klempířství -klempířské práce.

Sklenářství - sklenářské práce

Činnost: - montáž televiziních a satelitních antén - montáže EZS (elektrický zabezpečovací signalizace) - vypracování bezpečnostního posouzení objektu - vypracování předprojektové studie na základě požadavku příslušné pojišťovny na daný objekt, v souladu s ČSN - vyhotovení projektové dokumentace - nainstalování a oživení systému, ...