VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Prášková lakovna: - povrchová úprava kovů práškovými povlaky Komaxit.

Pokrývačství, klempířství. Práce: - pokrývačské - klempířské. Střechy na klíč. Rekonstrukce, opravy střech.

Stavební firma. - zednické a obkladačské práce - renovace balkónu - pokrývačské a klempířské práce - zámečnické práce - hydroizolační práce - práce s polykarbonátem. Pobočka: - Bravantice 86, 74281.

Řemeslnické práce: - malířské - natěračské - nástřik fasád - nástřik omyvatelý mnohobarevný - variopaint-sigmulto - nástřik textilní střiže - design flock - nátěry, natírání nábytku. Půjčovna lešení.

Řemeslnické práce: -klempířské -pokrývačské. Izolace, zateplování: -střechy.

Projekce elektro. Projektování elektrických zařízení.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -elektroinstalační materiál -vhodné osvětlení do domácnosti či kanceláře, včetně světelných zdrojů. Práce: -elektroinstalace, elektroinstalační.

Pozemní práce. Výkopové práce.

Práce: - malířské, natěračské, lakýrnické.

Provádíme montáž, opravy a údržbu: - vyhrazených elektrických zařízení - osvětlení - elektrické vytápění - výroba rozvaděčů - Elektroinstalační práce včetně dodávky materiálu - Revize a projekty - Pronájem montážní plošiny.

Základem naší společnosti je precizní práce, která vychází z 18-leté zkušenosti.Naší prioritou je spokojený zákazník.Nabízíme veškeré malířské a natěračské práce.Malování bytových i nebytových prostor.Nátěry fasád, střech, podlah.Speciální chemické nátěry(nátěry bazénů, nátěry konstrukcí atd).Provádíme protipožární nátěry(ocelové, kovové, betonové ...

Montáž: -voda, plyn, topení -kompletní montáž vodoinstalace a zdravotní instalace -plynoinstalace -dodávky kotlů -revize plynu -topení. Prodej: -instalační materiál -topenářský materiál. Stavební činnost: -zateplování budov -rodinné domy na klíč.

Řezání panelů a výřez starých kovových zárubní, výřezy prostupů, drážek pro uložení rozvodů apod. ve zdech cihlové i panelové konstrukce, kdy lze řezat jak prostý beton tak i beton armovaný. Po statickém posouzení situace provádíme i výřez příček nebo nosných zdí. Práce probíhá bez znečištění okolí vodou a prachem, zcela čistě i v obytné ...

Zpracování betonářské oceli pro stavebnictví, železář. Betonářská ocel, stříhání, ohýbání žebírkové oceli. Ohýbárna, třmínky, spony, kotevní prvky (svařence). Výroba: -věncové výztuže, průvlaky pro základové desky. Ukládání ocelářské oceli na stavbách. Stavební zámečnictví.

Malířské a natěračské práce. Hodinový manžel.

Stavební činnost: - kompletní montáž, realizace, rekonstrukce střech a podkroví. Práce: - pokrývačské - klempířské - zámečnické. Izolace rovných střech.

Práce: - klempířské - pokrývačské - montáž střešních oken.

Montáž: - voda - topení - plyn. Rozvody vnitřní a vnější kanalizace Montáž a servis kotlů Atmos, Benekov a Rojek.

Stavební firma. Práce: - zednické - obkladačské - tesařské - malířské - vodoinstalatérské - elektrikářské.

Činnost: - výroba elektrických rozvodných, řídících a spínacích zařízení - elektroinstalace. Práce: - elektroinstalační, elektromontážní.