VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Práce: - elektroinstalační - elektromontážní.

Montáž, opravy, revize a zkoušky: - plynová zařízení.

Zasklívání oken, dveří. Broušení zrcadel. Rámování.

Služby: - práce ve výškách - opravy a nátěry fasád - klempířské a pokrývačské práce - prořezy a kácení stromů.

Stavební klempířství. Služby: -klempířské, pokrývačské a výškové práce -rekonstrukce starých střech -stavba nové střechy.

Služby: -sklenářské práce -izolační skla.

Vložkování komínů pro plynná, tuhá a kapalná paliva. Čištění komínů.

Truhlářství: - nábytek na míru - interiérové dveře - dřevěná schodiště - výroba atypických prvků - doprava a montáž na místo zákazníka.

Práce: -truhlářské -tesařské -pokrývačské.

Truhlářství: - kuchyňské linky - obývákové stěny - plovoucí podlahy - postele - pergoly - plovoucí podlahy - schodiště - zábradlí - interiérové a exteriérové dveře.

Zakázková výroba, prodej: -čalouněný nábytek (sedací soupravy, matrace, válendy s úložným prostorem, taburety) -čalounění dveří, skříněk -válendy s úložným prostorem -veškeré čalounické, dekoratérské práce. Oprava: -čalounění (nábytek, dveře, skříně) -klasický nábytek. Šití: -záclony, závěsy. Prodej: -400 druhů ...

Revize, montáž, oprava, servis: -vodo-topo-plyn, voda-topení-plyn, rozvody páry -kotelny -výměníkové stanice -tlakové nádoby.

Činnost: -instalatérské práce, -topenářské práce, -plynařské práce.

Služby: -zednické práce -stavební práce -obkladač.

Dokončovací stavební práce: -obklady -dlažby -stavba krbů -kuchyně, koupelny, chodby -izolace -šalování -veškeré zednické práce -schodiště -vodoinstalační práce -omítání -sanační omítky -fasády -zateplování.

Práce: - zámečnické - stavební buňky - vrata, brány

Prodej, montáž: - plastové okna, dveře - podlahy - stínící technika. Malířské, natěačské práce.

Montáž, opravy, revize¨: - elektrická zařízení. Projektové práce: - elektro.

Autodoprava Osobní autobusová doprava: -mezinárodní i vnitrostátní -autobusy -jednodenní i víkendové zájezdy -výlety pro seniory -odvoz školních dětí na plavecký bazén. Oprava: -nákladní automobily a autobusy všech značek -příprava na STK. Svářečské práce.

Svařování: -plasty. Výroba, dodávky: -příslušenství pro galvanotechniku -vany pro chromovací lázně, vany pro chemické niklování, vany z nerezu -galvanické bubny -ejektorové míchání -elektrovodná lůžka -plastová podpěrná lůžka -topné a chladící registry -filtrace lázní -čerpadla pro galvanonvy.