VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Klempířství, pokrývačství. Tesařské práce. Hydroizolace plochých střech vč. zateplení.

Služby: -stavební práce -montáž sádrokartonu -nátěry (thermoshield) -zednické práce -zateplování.

Zámečnictví. Veškeré zámečnické práce a montážní práce dle přání zákazníka.

Práce: - plynařské - topenářské

Služby: -lakýrnické práce -malířské práce.

Stavební, vodoinstalační práce: -instalatérské práce, rozvody vody -výměny van, umyvadel -výměny a rekonstrukce odpadů, potrubí -rekonstrukce bytových jader včetně obkladů a dlažeb -rekonstrukce a zateplování budov -novostavba rodinných domů.

Činnost: - elektroinstalace - veřejné osvětlení Prodej: - elektroinstalační materiál - elektronika Pronájem plošin.

Služby: -instalatérské práce -klempířské práce.

Komunikace Žatec: -výstavba a opravy komunikací -zemní práce -pokládka zámkové a přírodní dlažby.

Činnost: - individuální výstavba rodinných domů - individuální výstavba rodinných domů na klíč - rekonstrukce staveb - přestavby - nástavby - stavební úpravy - stavební opravy - půdní vestavby - zateplování fasád - vnitřní úpravy - sádrokartonářské práce - veškeré zednické práce.

Výroba, prodej, montáž: -kuchyňské linky na míru(kuchyně): -jednoduché sektorové sestavy -atypické zakázky -montáž a instalace vestavěných spotřebičů. Truhlářství, zakázková výroba nábytku: -koupelnové sestavy -vestavěné skříně -předsíňové stěny - obývací pokoje -nábytek a různé bytové doplňky. Služby: -možnost zpracování ...

Provádí: - elektroinstalační práce - revize - výroba elektrických rozvaděčů - centrální vysavače

Výroba, prodej: - eurookna, eurodveře - nábytek masiv - vestavěné skříně - altánky - vnitřní i vnější obložení, obklady. Řemeslnické práce: - stolařské, stolařství. Výroba na CNC stroji.

Provádí: - stavby malého rozsahu: - obklady, dlažby - adaptace - úpravy panelových bytů - koupelny na klíč - sádrokartony - veškerá řemesla

Výroba nábytku na zakázku: - kancelářský nábytek - vestavěné skříně - obývací stěny - postele - stoly - kuchyňské linky - nábytek pro školy. Renovace: - starý nábytek.

Práce: -zámečnické -svářečské. Kusová výroba: -atypické výrobky.

Služby: -zpracování přípravné a projektové dokumentace na venkovní a kabelové rozvody VN** a NN**, transformační stanice VN** a NN** -investorsko-inženýrská činnost -dozor stavby -dodavatelsko-inženýrská činnost -realizace venkovních a kabelových rozvodů VN** a NN**, venkovních a vnitřních trafostanic 22/04 kV, ...

Stavební firma: -bytové a občanské stavby -zateplování budov -výměna oken.

Elektromontáže, energetické zajišťování akcí, krátkodobé elektrické přípojky.

Pila. Dřevovýroba: -výroba atypických palet a beden -stavební truhlářské práce -bytové doplňky -prodej impregnace -moření dřeva -hoblování trámů -plotovky.