VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Truhlářství, výroba: - okna, dveře - schody

Stolařství: -restaurování starého nábytku -atypické stolařské výrobky -výroba kuchyňských linek -zakázková výroba interiérů -výroba dveří a schodišť -výroba vestavěných skříní.

Malířství. Natěračství. Zednické a bourací práce. Rekonstrukce: -rodinné domy -zateplování fasád -pokládání obkladů a dlažeb.

Čalounictví. Oprava: -čalouněný nábytek, -sedací soupravy, křesla -stany, rybářské stoličky, campingové židle, zahradní lehátka... -čalounění žehlících prken. Výroba a oprava: -matrace, dětské matračky, polstáře, rolety -čalounění dveří a kuchyňských linek -popruhování-sáňky, úpony na přívěsy. Prodej: -galanterní ...

Práce: -pokrývačské.

Nabízíme - služby: - penzion - šití oděvů - opravy šicích strojů - čištění peří + výroba peřinových výrobků.

Stolařství, truhlářství. Práce: - stolařské - truhlářské. Výroba - nábytek na míru: - atypický - kancelářský - kuchyňské linky.

Práce: - zámečnictví, zámečník - malířství, natěračství - zednictví, zedník - topenářství - vodoinstalatérství.

Stavby, stavební činnost: - pozemní stavitelství - inženýrské stavby - rekonstrukce - restaurační zařízení - výstavba - rodinné domy, domky. Řemesla: - zedník, obkladač, vodoinstalatér. Zateplování, revitalizace: - bytové, občanské a průmyslové objekty.

Elektromontážní a elektoinstalační práce.

Areál Škoda Plzeň / ET Doudlevce. Stavební práce: -zhotovení nových a oprava starých dílenských podlah -sanace, opravy poškozených železobetonových konstrukcí -povrchová úprava jímek -injektáže betonů pryskyřicemi -spojovací můstky mezi starým a novým betonem -mechanické vyztužování železobetonových konstrukcí -kotvení ...

Cinnost: - odvětrávání domů - jádrové vrtání - systém proti vlhkosti - přípravné práce pro stavbu - zemní a výkopové práce traktorem MF 50HX - odstraňování staveb - demolice a odvoz suti - základové desky Provozovna na adrese: Kočí 15 53861

Služby: -mezinárodní automobilová doprava -vnitrostátní autodoprava do 40tun -zasilatelství -zemní práce -prodej písku, kameniva, drtě -prodej PHM.

Kované ploty - vrata - mříže - zábradlí - pohony

Výškové práce: -mytí oken, fasád a žaluzií -výškové práce horolezeckou technikou -úklidové práce -odklízení sněhu ze střech -čištění okapů -nátěry a montáže ve výškách -montáže zábran proti ptactvu -rizikové kácení a prořezávání stromů ad. Činnost provádíme v lokalitách Praha, Brno, Ostrava aj. Provádíme také výškové práce Plzeň, výškové ...

Elektromontážní a elektroinstalační práce: - hromosvody. Smluvní partner ČEZ, Servis, oprava, revize: - elektro.

Izolace vlhkého zdiva: -podřezávání zdiva -chemické ošetření – injektáž zdiva -Systém sanačních omítek -drenáže -Odvětrávání – použití difúzních lišt. Hodonín, Zlín.

Služby: -pneuservis -demontáž, montáž pneumatik -opravy technologií -zemní práce -těžké přepravy do 37tun včetně vyřízení povolení Maloobchod, prodej: -kompletní sportiment pneumatik -náhradní díly na všechny typy automobilů -autobaterie.

Práce: - instalatérské - topenářské - plynařské.

Práce: - sklenářské - truhlářské.

Výroba: - díly a montované komplety z vypalovaných, vysekávaných a tvářených plechů - díly a komplety obráběné - montované komplety ocelových konstrukcí a strojních sestav - hlavní dodávky kompletních pracovišť a technologických uzlů. Práce: - obrábění - frézování - soustružení.

Činnost: - konstrukce a výroba nástrojů, přípravků, speciálního nářadí a náhradních dílů - výroba dílů dle dodané dokumentace nebo vzoru - CNC obrábění dle dokumentace nebo CAD dat - měření dílů na 3D měřícím centru WENZEL LH65 - ostření nástrojů a nářadí na CNC brousícím centru.

Klempířské a pokrývačské práce: -veškeré oplechování ze všech druhů plechů, falcované krytiny, trapézové a profilovací -pokládka všech druhů krytin, včetně střešních oken. Práce provádíme především v Plzeňském kraji, po domluvě celá ČR.