VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Výroba: -pomníky ze žuly i z terasa -parapety -kamenické výrobky.

Práce, služby: -pokrývačské

Naše firma se zabývá: - pokládky plovoucích podlah - rekonstrukcí bytových jader - montáží sádrokartonu a minerálních podhledů

Klempířské a pokrývačské práce.

Pokrývačské práce: -kompletní dodávky střech -opravy střech -nátěry střech. Práce: -klempířské -tesařské -pokrývačské.

- elektromontážní práce pro průmysl

Práce: -klempířské -pokrývačské. Výroba: -spiro Al (hliník), nerez -komínové komplety (kouřovody, drážková kolena, nerez kolena). Vložkování komínů včetně revizí.

Autodoprava: - nákladní - těžká - jeřábová.

Práce: - zámečnické.

Maloobchod, prodej: - stavebniny - želežářství. Práce: - pokrývačské - klempířské.

Stolařství, truhlářství: Výroba: - nábytek - okna dveře - kuchyňské linky - dřevěné schodiště.

Oprava: -nákladní vozy -autobusy -zemědělské stroje. Přeprava: -sypké zboží (obilniny, písek) -paletované zboží. Autodoprava-všeobecně. Práce: -zámečnické -soustružnické. Prodej náhradních dílů na nákladní vozy LIAZ, TATRA, AVIA, KAROSA.

Výroba: - formy na gumu - vstřikovací formy - vakuovací formy na akryláty - formy na PUR - nástrojů. Kovoobrábění.

Práce, montáž: -vodoinstalatérské: -rekonstrukce koupelen. -topenářské: -ústřední topení. -podlahové topení. -tepelná čerpadla. -plynařské: -domovní plynovody. -rekonstrukce kotelen.

Výroba, montáž: -rodinné domy -montované domky -dřevostavby -novostavby -chaty -dřevěné domky. Služby: -doprava vnitrostátní -práce autojeřábem. Prodej: -stavebniny -hutní materiál -doprava do domu.

Služby-řemeslo: -zámečnické práce -kovářské práce. Maloobchod, prodej: -železářství -domácí potřeby. Údržba zeleně. Půjčovna nářadí.

Práce: - tesařské - pokrývačské - klempířské.

Klempířství. Pokrývačství.

Klempířství. Práce: - klempířské. Výroba, prodej, montáž: - klempířské prvky.

Tesařství: - pergoly - treláže - altány.

Kominík, kominictví. Provádíme: - čištění a revize spalinových cest, vložkování komínů, stavba, rekonstrukce, revize komínů.