VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Stavební firma: -kompletní zateplovací systémy -rekonstrukce a zateplování fasád -revitalizace bytových domů -regenerace vstupních portálů -rekonstrukce rodinných domků na klíč.

Strojírna. Strojírenská a kotlárenská výroba z materiálu: - třída 11 - nerez - hliník - titan. Zakázková výroba: - tlakové nádoby (zařízení), výměníky, kolony - bezucpáková čerpadla řady ZVS. Svařování. Zakružování plechů. Ohýbání trubek. Soustružení. Vrtání, frézování. CNC řezání.

Klimatizace: - komplexní dodávky klimatizačních zařízení, vzduchotechniky - zařízení pro čisté prostory, operační sály - elektrotechnický, farmaceutický průmysl - zdravotnictví Vzduchotechnická zařízení: - kompletní dodávky vzduchotechniky včetně projektu - dodávky jednotlivých komponentů vzduchotechniky Klimatizační zařízení: - ...

Provádíme veškeré zámečnické a kovářské práce.

Firma PORHANZL provádí veškeré stavební, zednické, malířské a natěračské práce.Specializace na rekonsrukce, opravy památek a renovace sedláckých usedlostí.Dále provádíme tesařské a další práce, které lze najít spolu s fotkama prací na stránkách www.porhanzl.blogz.cz

Podlahářský servis: - vyrovnání podkladů - pokládka veškerých dřevěných podlah - renovací dřevěných podlah - plovoucí podlahy, lina, PVC, koberců, korků. Konzultace, zaměření, kalkulace zdarma.

Práce: - odstranění a prevence proti graffiti (grafiti) - čištění a nátěr eternitových střech (natěračské práce).

Práce, oprava, montáž: - revize elektrického zařízení, elektrorevize - zkoušky z vyhlášky 50/78 Sb. elektro do 1000 V - poradenská činnost elektro

Kamenictví: - zpracování kamene - náhrobky - náhrobní kameny - urny.

Služby, oprava: -výměna zipů ve všech oděvech vč. kožených -úprava délek - kalhoty, saka, sukně, kabáty -šití záclon a povlečení -výměna podšívek i oteplených -zužování a povolování -šití na míru -zakázková výroba.

Služby: -zakázkové šití pánské, dámské a dětské oděvy -šití nadměrných velikostí -těhotenské oděvy -klasické oděvy, originální modely -módní, bytové doplňky látkové kabelky, opasky, šátky, záclony, potahy, povlečení, ubrusy -expresní šití.

Služby, e-shop: -dámské zakázkové krejčovství -návrhy, šití vlastní oděvní kolekce.

Služby: -krejčovství -šití -opravy pánské obleky, dámské kostýmy -záclony z vlastního i doneseného materiálu včetně výměny druků.

Parketář: - pokládání parket - broušení parket - lakování parket - opravy a renovace parket - parkety do hal a tělocvičen - linkování hřišť - barevné výplně - plovoucí, dřevěné podlahy.

Projekt, dodávky na klíč, montáž, rozpočty zdarma: -kompletní domovní a průmyslové elektroinstalace včetně výchozí revize -hromosvody -veřejné osvětlení, VO* -televizní a telefonní rozvody, CCTV -počítačové sítě, strukturované kabeláže -elektronické zabezpečovací zařízení EZS -návrh osvětlení a osvětlovací techniky včetně výpočtů ...

Služby: -topenářské práce -instalatérské práce. Prodej, montáž: -boilery -čerpadla -kotle -zahradní program -baterie -doplňky -čističky odpadních vod.

Vzorková prodejna: -laminátové, dřevěné podlahy -PVC -marmolea -dveře SAPELI -kování.

Malířské, natěračské a lakyrnické práce. Profesionální přístup

Práce: - instalatérské, topenářské Prodej, montáž, servis: - plynové a elektrické kotle.

Montáže: -rozvody vody, topení, plynu, podlahového vytápění -vzduchotechnika -vyměníkové stanice -tepelná čerpadla -solární zařízení -vyhřívané trávníky. Dodávka, montáže, revize: -plynová zařízení.

Restaurování: -starožitný nábytek s licencí MKČR -výroba kvalitních kopií -repliky intarzovaného starožitného nábytku, především barokního a klasicistního, nákup a prodej starožitného nábytku.

Dodávka, montáž: - vzduchotechnika, klimatizace. Práce: - vodoinstalatérské - klempířské - zámečnické. Opravy: - obuv.

Stolařství, truhlářství. Zakázková výroba nábytku, montáž: - kuchyňské linky - vestavěné skříně - kancelářský nábytek - dětské pokoje - ložnice, postele - plovoucí podlahy, podlahářské práce.