VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Činnost: - elektromontážní práce

Zámečnictví. Kovovýroba: - výroba z nerezu - ocelové mříže Výroba: - ocelové konstrukce - ocelové brány a vrata - balkóny - ocelové točité schody a zábradlí Svařování: - metoda TIG ( nerez ) - CO

Nové instalace, práce, dodávky na klíč, opravy, rekonstrukce: -voda, topení, plyn v bytech: -kanalizace vnitřní: -vnitřní rozvody vody včetně zařizovacích předmětů, saniter (ZTI)LAUFEN, JIKA (vana, umyvadlo, WC), tuzemské i zahraniční výrobky -ohřívače zásobníkové i průtokové, elektrické i plynové (boilery) ...

Soustružení - soustružení podle výkresové dokumentace. Na strojích SV18, SN55 Broušení - broušení na plocho provádíme na strojích BPH 20 do rozměrů 200 x 400 mm Frézovaní - používáme frézky FA 3U, 670N, FA 3V Opravy a stavby jednoúčelových strojů - provádíme opravy dílů vodních elektráren

KOVOOBRÁBĚNÍ: -broušení -frézování -soustružení do průměru 800mm ZÁMEČNICKÉ PRÁCE SERVIS ČERPADEL A KOMPRESORŮ

Nabízíme: - výrobu kvalitního nábytku na míru s vysokou variabilitou - provedení s atypickými prvky podle individuálních přání a s širokou nabídkou materiálů a doplňků, - kompletní realizaci interiérů, truhlářské práce - odborné poradenství, prostorové návrhy interiérů včetně kalkulace a možnost odborného zaměření přímo v bytě - krátké ...

Výroba a montáž: - ocelové konstrukce Provádí: - kompletní stavební práce na klíč ( včetně pomocné stavební výroby ) - zateplování střech systémem DRYVIT - zateplování objektů - střešní konstrukce - opravy a rekonstrukce střech všeho druhu ( zastoupení firmy ICOPAIL ) - nátěry a rekonstrukce rovných střech - laminační nátěry ...

Revize, vložkování a čištění komínů.

Práce: - generální opravy všech druhů střech - konstrukční opravy střech - pokrývačské a klempířské práce.

Montáž, demontáž a pronájem lešení. Stavby RD, dřevostavby. Tesařské práce, výškové práce, zateplování. Výroba-dřevěné podlážky. Stavíme lešení i pro přehrady a vodní nádrže. Montáž-ploty. Prodej a montáž plastových oken.

Práce: -malířské -natěračské -nátěr fasád.

Projekce, montáž, oprava, revize: - elektro, elektrická zařízení (slaboproud, vysoké a nízké napětí, NN, VN). Hromosvody, EPS, EZS.

Výroba, stolařské práce: - schodiště - nábytek z masívu i laminátu - kuchyně - postele - dětské pokoje - vestavěné skříně - stoly - pergoly.

Služby: -rytí, broušení skla -pískování skla -barvení skla -firemní logo, svatební motivy -maturitní sklenky, jubilejky -myslivecké a rybářské motivy -sportovní poháry.

Čalounictví. Opravy všech druhů čalouněného nábytku.

Provádíme: - malířské práce: - rodinné domy, byty, provozovny, restaurace - natěračské práce: - fasády, střechy, okna, dveře, konstrukce - štukatérská výzdoba: - růžice, konzoly, lišty, sloupy, dekorace - nástřiky: - gotele, variopaint, izolux, obklady, plovoucí podlahy. Používáme vysokotlakové stříkání GRACO.

Práce: - zednické - malířské - demoliční - výkopové. Zateplovaní fasád. Obklady, dlažby. Čištění: - kanalizace. Stěhovaní.

Služby: - autorizované měření emisí střední zdroje - plynofikace rodinných domů, bytů, rozvody plynu - servis plynových kotlů a hořáků v případě havarií do 24 hodin, tel.: 602724409, 724302434 - vodoinstalace, rozvody vody - topenářské práce - výstavba plynových kotelen na klíč, rekonstukce uhelných kotelen.

Výroba, velkoobchod: - trubky bezešvé nerezové, žáruvzdorné - armatury - hydraulika - ventily-kulové, jehlové: - bezešvé odlitky-tvarovky, kolena - potrubní rozvody-atypické součástí - kulové kohouty-díly. Práce: - soustružení, soustružnické, CNC. Prodej: - hadice-hydraulické, teflonové.

Betonárna: Olomouc, Hněvotín, Mohelnice, Lipník nad Bečvou. Výroba, prodej: -beton -betonové směsi -doprava betonové směsi.

Služby: -klempířské práce -tesařské práce -pokrývačské práce -vzduchotechnika -střechy na klíč.

Práce: - plynařské, topenářské - montáž domovních a průmyslových plynoinstalací - dodání materiálů a plynových spotřebičů - záruční a pozáruční servis plynových kotlů - revize a zkoušky plynoinstalací.

Stavebniny: -stavební materiál -střešní krytiny -sádrokartony -stropní konstrukce -veškeré stavební práce

Práce: - instalatérské - topenářské - obkladačské - drobné stavební.